Jump to content



Ποιο προγραμμα ADSL να διαλεξω?


greekfragma

Recommended Posts

Καλημεριζω ολα τα παιζακια του The Lab!!!!!

Προκειται μεσα στον επομενο μηνα να βαλω adsl και μιας και επεσαν κι αλλο οι τιμες ειπα να ξαναποσταρω το ιδιο θεμα με παλαιοτερο θρεντακι μου μιας και ξεκαθαρισε κι αλλο το τοπιο.

Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι θελω να περασω απο την 56αρα PSTN που εχω σε 256 ή 384 ADSL.Τα προγραμματα adsl που με ενδιαφερουν ειναι 2.

Το volume 1gigabyte(11ευρω το μηνα απο φορθνετ με οριο κατεβασματος 1 γιγα)

Το 256 ή 384 στην απλη τους μορφη(25ευρω παγιο το μηνα--περιπου-- χωρις κανενα οριο ποσοτητας ή χρονου προσβασης)(μαλλον απο οτε)

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Ποιο απο τα 2 ειδη προγραμματος να προτιμησω λαμβανοντας υποψην σας οτι γενικα δεν κατεβαζω παιχνιδια και ταινιες απο ιντερνετ.περιπου 50τραγουδια το μηνα κατεβαζω.Συνολο ποσοτητας σε μεγκαμπαιτ καπου 600 το μηνα μεγιστο.Επισης τα οικονομικα δεν ειναι και πολυ ανθηρα.Θα επιλεγατε το 1ο προγραμμα με το μικροτερο παγιο αλλα με το οριο ποσοτητας 1 γιγα ή το 2ο προγραμμα με την ελευθερια που προσφερει?Με ενδιαφερει να κρατηθει το κοστος κατω απο 45ευρω το μηνα.Παραπανω δεν μπορω να διαθεσω.Τα αρχικα εξοδα(εγκαταστασης,εξοπλισμου) μη τα συμπεριλαβετε καθως θα υπαρξει γονικη παροχη:p και κονε με φιλο που ξερει απο τοποθετηση σπλιτερ-φιλτρου-ευρεση μοντεμ σε καλη τιμη.

Ο λογος που περναω σε adsl ειναι ταχυτητα σερφαρισματος-κατεβασματος τραγουδιων

ΔΕΝ εχω αναγκη απο ταχυτητα λογω ποσοτητας δεδομενων που κατεβαζω αλλα χρονου.

Εαν μπορειτε προτεινετε μου κανα καλο μοντεμακι με καλες ταχυτητες που να μην εχει πολλα καλουδια επανω του(με ενδιαφερει να πηγαινει γρηγορα και απροβληματιστα-δεν εχω αναγκη απο δικτυωση κλπ κλπ)

Να αναφερω και καποιες ενδεικτικες τιμες οπως τις καταλαβα εγω.

Στο φορθνετ volume 1γιγα με 384/128 με οτε γραμμη 384/128 εχω παγια 11+27=38ευρα το μηνα....πες 40 στρογγυλα.

Στο απλο προγραμμα τα 11 ευρα γινονται 25 αρα παω στα 50 το μηνα που τσουζει λιγακι.

ΕΑν εχετε βρει νεες τιμες ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο καλοδεχουμενο

Επισης οποιος εχει ηδη ενα απο τα παραπανω προγραμματα θα ηθελα να μου πει εντυπωσεις και εαν αξιζει το volume ή το απλο προγραμμα.Υπενθυμιζω οτι δεν κατεβαζω ταινιες και παιχνιδια απο το ιντερνετ.το πολυ -πολυ 600μεγκα τραγουδια.Σπανια κανα προγραμματακι μικρο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Link to comment
Share on other sites

Eγω θα σου προτεινω να βαλεις καποιο αλλο προγραμμα χωρις ογκοχρεωση. Το γιατι;

Εχω DSL και ονλινε ολη μερα. Περαν ομως των τραγουδιων πρεπει να υπολογισεις και καποια αλλα ΜΒ.... Σε μια διαρκεια 12 ωρων, κατεβασα γυρω στα 200ΜΒ τραγουδια. Οταν κανεις surfing κατεβαζεις δεδομενα. Σε αυτην την περιοδο, κατεβασα 25ΜΒ...

Link to comment
Share on other sites

Καθήστε ρε παιδιά? Πότε το πάγιο του ΟΤΕ έγινε 11 ευρά???

Τώρα το διάβασα καλύτερα και είδα ότι μένει 27 το πάγιο του οτε. Το παρακάτω ερώτημα παραμένει όμως...

Δηλαδή τώρα dsl με οτε και forthnet έχει 50 ευρά το μήνα με φπα και λοιπά???

Πείτε ναι και έβαλα τώρα...

Η Tellas τι λέει? Καμία πρόταση για άλλους παρόχους?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Και τι λεφτά πληρώνεις?

Εξοπλισμό?

Αν θυμαμαι καλα, γυρω στα 65-70€ τον μηνα. Απο εξοπλισμο, εχω παρει το Prestige-623 Modem της Zyxel και ενα Router της Νetgear με Hub 4-port και WLAN.

Link to comment
Share on other sites

με 100-120ευρα ποιο μοντεμακι μου προτεινετε?δεν με ενδιαφερουν τα προσθετα χαρακτηριστικα του στυλ πολλες θυρες hub....μονο ο υπολογιστης μου θα δουλευει αντε και αλλος ενας φορητος καμια φορα..........θελω να πιανει καλες ταχυτητες

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.