Jump to content



ποιο προγραμμα για κωδικοποιηση ταινιων DVD?


redbighunter

Recommended Posts

Μου εφερε ενας φιλος μου καμια 20αρια αυθεντικες ταινιες απο Αγγλια για να τις δω! η πιο παλια ειναι 3-4χρονων! επειδη ομως θα πρεπει να του τις στηλω πισω καποια στιμη, θελω να τις αποθηκευσω στο pc μου! προσπαθω με το DvdShrink 3.2.0.15 αλλα ολο μου λεει οτι εγινε κυκλικος πλεονασμος και οτι δεν μπορει να μου διαβασει το dvd, ενω αμα βαλω να το δω μου το παιζει κανονικα ο media player, ή το vlc! ποιο αλλο προγραμμα προτινετε για κωδικοποιηση? δεν θελω να χασω σε ποιοτητα ομως! θελω ακριβως οπως ειναι το dvd να φτιαξω ενα εικονικο dvd (iso) και να το διαβαζω απο το daemon tools πχ, ωστε να μπορω μετα και να το γραψω ατοφιο σε dvd!

Link to comment
Share on other sites

Θα κάνεις RIP την ταινία ασυμπίεστη με κάποιο πρόγραμμα που υποστηρίζει το ripping ταινιών με συστήματα προστασίας νεότερα από αυτά που υποστηρίζει το DVD Shrink ( για αυτό σου πετάει το CRC error, λόγω copy protection του δίσκου ) όπως είναι π.χ. το DVD Decrypter και μετά τις συμπιέζεις με το DVD Shrink ή καλύτερα τις συμπιέζεις σε H264/AVC-Pro με κάποιο πρόγραμμα ( π.χ. Mainconcept Reference, x264enc, Microsoft Expression Studio 4, etc )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.