Jump to content



The iPad thread


Chosen

Recommended Posts

Παιδια , πηρα το new ipad στις 6/6/12 .To χρησιμοποιησα ελαχιστα αλλα την συσκευασια την εχω αθικτη.Δεν εντυπωσιαστικα, εχω δικαιωμα να παω αυριο στα multirama και να το επιστρεψω??? Τουλαχιστον αν δεν μου δωσουν χρηματα να παρω ενα Laptop ....

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, το μονο που μενει ειναι να παω αυριο στο καταστημα , δεν με νοιαζουν τοσο τα λεφτα πισω , οσο τουλαχιστον να παρω κατι αλλο , ελπιζω να γινεται , ειναι πραγματικα σαν καινουργιο

Link to comment
Share on other sites

Πηγα πριν καμια ωρα στα multirama και τους λεω θελω να κανω επιστροφη.Με ρωτανε γτ? Τους λεω πολυ προσωπικος λογος.Μου λενε ελα στον τεχνικο ν ατο ελεξει και αφου ελεξε τα παντα μου ειπαν οτι ειναι ενταξει αλλα πρεπει να παω μετα τις 2 γτ δεν εχουν λεφτα στο ταμειο ....

Link to comment
Share on other sites

Aσε που στα games η αποδοση των γραφικων του ειναι τρισάθλια... Εχει ριξει στο πατο τα textures για να κρατησει αποδοση στην τοσο μεγαλη αναλυση.

Μιλαμε για σύγκριση διπλα διπλα με Galaxy Note στα ιδια games. Τεραστια διαφορα υπερ του Νοτε στα games.

mega fail apple

Link to comment
Share on other sites

Μπορω να πω οτι πλεον νιωθω πολυ κολοφαρδος και τυχερος και απο εδω και περα θα σκεφτομαι και θα εξεταζω καθε τι που θελω να αγορασω, ειδικα αν εινια και ακριβο, εξονιχιστικα!!!

Την τεταρτη 6/6/12 αγορασα το νεο ιπαντ.Το χρησιμοποιησα 4 ημερες αδιακοπα και μετα ξενερωσα απιστευτα με το IOS και το AP Store και αρχισα να ψαχνω για τι μπορω να κανω ( 600 ευρα ηταν αυτα ) μπας και παρω χρημτα πισω .Βρηκα οτι τα multirama δεχονται επιστροφη αν ειναι αθικτα συσκευασια και συσκευη( ευτυχως δεν ειχα σκισει τπτ ) και σημερα παω στα multirama και μετα απο 10 φορες γτ το επιστρεφω ( εγω παντα το ιδιο , προσωπικος λογος ) ειχα κανει και καλα ολικη επαναφορα και η πλακα ειναι που μ λεει ο τεχνικος ¨ΑΑΑΑΑ δεν το προχωρησες καθολου βλεπω !!! " ,Oυτε που το ανοιξε να δει εφαρμογες και τετοια.....μονο εξωτερικα...και το κουτι και το περιεχομενο.Τεσπα παω ταμειο , λεω θελω πισω μετρητα και 619 ευρα πισω !!!!!!! :crazy_pilot::):yes2::kiss3: Και εβαλα και καλα μια υπογραφη σε ενα χαρτη με το ονομα μου ολογραφως , και αυτο ηταν , εφυγα και γλιτωσα 619 ευρα !!!!

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=15490]Lucio[/MENTION] Εχω σκοπο να το παρω για τις διακοπες. Γιατι δε σου αρεσε?....(το πηρες αρκετα ακριβα νομιζω...)

[MENTION=478]sebastian[/MENTION] αν καποιος δε θελει να μπλεξει με android (οπως εγω) δεν αξιζει (το ''αξιζει'' ειναι σχετικο) σε σχεση με τα ιδιας τιμης tablet με windows?

Γενικα ψαχνω ενα σχετικα value for money tablet non android κ επειδη αυτα με windows ειναι στα ιδια χρηματικα επιπεδα με το iPad, καταληγω σε αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Τι ρυθμισεις του εχεις και τι ασυρματο δικτυο εχεις; (b/g/n;)

1. Router b + g , δεν εχει αλλωστε ν της χολ.

2. Enigma 1 και medium quality. Θελεις να σου πω καποια αλλη ρυθμιση ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Link to comment
Share on other sites

Βαλε στο low, cache στα 1000-1500ms και το force sync off.

medium k high MONO με Ν θα παιξει -καλα-

Τα ιδια δυστυχως.... Παιζει για 3-4 δευτερολεπτα και μετα παυση για 1-2 secs.

Παιζει αλλο προγραμμα ετσι για δοκιμη ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Link to comment
Share on other sites

καλημερα ,

εχει βρει κανεις τροπο να συνδεει εξωτερικο σκληρο (powered απο usb) ή usb stickaki ?

πηρα αυτο το μαραφετι αλλα οτι και αν συνδεω λεει οτι η συσκευη θελει παραπανω ρευμα

5 in 1 Camera Connection Kit Card Reader Adapter USB SD TF MS MMC fr iPad 1/2 #3 | eBay

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.