Jump to content



Δεν με ενημερώνει για τα νέα P.Μ.


Dellodas

Recommended Posts

Από τον προηγούμένο μήνα το σύστημα στην κεντρική σελίδα αρνείται να με ενημερώσει πότε έχω νέο μήνυμα. Συνεχώς λέει κανένα νέο μήνυμα και όταν πατάω στα μηνυματά μου βλέπω μέσα αδιάβαστα P.M. Το πρόβλημα το παρατήρησα τον προηγούμενο μήνα όταν είχα ζητήσει οδηγίες για το Εγκώμιο και μου είχαν σταλεί κάποια P.M. για να με βοηθήσουν και εγώ τα βρήκα μετά από 10 μέρες ψάχνωντας κάτι άσχετο στα μηνυμάτα μου και ενώ το σύστημα μου έλεγε δεν έχετε κανένα νέο μήνυμα. Σήμερα πάλι επαναλήφθηκε το σκηνικό και ενώ είχα μήνυμα πάλι έλεγε κανένα καινούργιο. Στο προφίλ έχω τικάρει την επιλογή για pop up κατά τη λήψη νέου μηνύματος αλλά και αυτό δεν δουλεύει. Για καοιτάξτε το.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, άλλαξα κάτι πραγματάκια - δες το πάλι και θα περιμένω feedback. Επίσης σε περίπτωση που δεν σου γράφει κάτι στην κεντρική για νέο μήνυμα, κοίτα και στην κεντρική του forum κάτω κάτω.

Link to comment
Share on other sites

το pop up killer λειτουργει και για αυτου του ειδους τα pop-up fantacid?εαν ναι τοτε πιθανον οι περισσοτεροι απο εμας που εχουμε σιγουρα καποιο να φταιει αυτο.και μενα παντως μου παρουσιαζουν προβλημα τα ΠΜ που μου ρχονται.Κυριως βρισκω προβλημα σε αυτα που στελνω...αργει παρα πολυ να παει η ειδοποιηση στον χρηστη οτι του εστειλα μηνυμα.Αρα μαλλον εχει να κανει με το ιδιο πραγμα.......

(φανη τα βλεπεις που μου ελεγες οτι δεν εχω δικιο με το σχετικο αραπονο τις προαλλες?)

χεχεχεχεχεχεχεεεεεεεεεε προξενητρα μου εσυ(ασχετο αλλα ξερεις εσυ!)

Link to comment
Share on other sites

μα εμένα δε μου γράφει καν αν έχω πμ. και μπορεί να έχω πολλά. και δε λέω για το ποπ απ, αλλά για την αναφορά στην κεντρική... και χωρίς ποπ απ κίλλερ πάντως σπάνια άνοιγε το ποπ απ. τςρα με κιλλερ, ποτέ δε με ρώτησε αν το θέλω, άρα ποτέ δεν πήγε να ανοίξει...

Link to comment
Share on other sites

Εμένα καιρό τώρα δεν μου έβγαζε pop-up για τα PMs.

Είχα PMs που περιμένανε ...

Ευτυχώς ( έστω και καταλάθος τα είδα )

Έχω pop-up killer ( του Mozilla ) , αλλά έχω βάλει στην Allow list το thelab.

Δοκίμασα και με τον IE 6 SP1 , αλλά πάλι τα ίδια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.