Dellodas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2004 Από τον προηγούμένο μήνα το σύστημα στην κεντρική σελίδα αρνείται να με ενημερώσει πότε έχω νέο μήνυμα. Συνεχώς λέει κανένα νέο μήνυμα και όταν πατάω στα μηνυματά μου βλέπω μέσα αδιάβαστα P.M. Το πρόβλημα το παρατήρησα τον προηγούμενο μήνα όταν είχα ζητήσει οδηγίες για το Εγκώμιο και μου είχαν σταλεί κάποια P.M. για να με βοηθήσουν και εγώ τα βρήκα μετά από 10 μέρες ψάχνωντας κάτι άσχετο στα μηνυμάτα μου και ενώ το σύστημα μου έλεγε δεν έχετε κανένα νέο μήνυμα. Σήμερα πάλι επαναλήφθηκε το σκηνικό και ενώ είχα μήνυμα πάλι έλεγε κανένα καινούργιο. Στο προφίλ έχω τικάρει την επιλογή για pop up κατά τη λήψη νέου μηνύματος αλλά και αυτό δεν δουλεύει. Για καοιτάξτε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Καλημέρα, άλλαξα κάτι πραγματάκια - δες το πάλι και θα περιμένω feedback. Επίσης σε περίπτωση που δεν σου γράφει κάτι στην κεντρική για νέο μήνυμα, κοίτα και στην κεντρική του forum κάτω κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Απρίλιος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Στείλε ένα P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas Στείλε ένα P.M. Εστάλλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 εμένα συνέχεια το κάνει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 τα δικα μου λειτουργουν κανονικα.μηπως εχετε κανα pop-up killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 το pop up killer λειτουργει και για αυτου του ειδους τα pop-up fantacid?εαν ναι τοτε πιθανον οι περισσοτεροι απο εμας που εχουμε σιγουρα καποιο να φταιει αυτο.και μενα παντως μου παρουσιαζουν προβλημα τα ΠΜ που μου ρχονται.Κυριως βρισκω προβλημα σε αυτα που στελνω...αργει παρα πολυ να παει η ειδοποιηση στον χρηστη οτι του εστειλα μηνυμα.Αρα μαλλον εχει να κανει με το ιδιο πραγμα.......(φανη τα βλεπεις που μου ελεγες οτι δεν εχω δικιο με το σχετικο αραπονο τις προαλλες?)χεχεχεχεχεχεχεεεεεεεεεε προξενητρα μου εσυ(ασχετο αλλα ξερεις εσυ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Απρίλιος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Δες αν στον πινακα ελενχου-επιλογες ειναι ενεργοποιιμενο το pop up κατα την λυψη π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 μα εμένα δε μου γράφει καν αν έχω πμ. και μπορεί να έχω πολλά. και δε λέω για το ποπ απ, αλλά για την αναφορά στην κεντρική... και χωρίς ποπ απ κίλλερ πάντως σπάνια άνοιγε το ποπ απ. τςρα με κιλλερ, ποτέ δε με ρώτησε αν το θέλω, άρα ποτέ δεν πήγε να ανοίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Απρίλιος 24, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Εμένα διορθώθηκε το πρόβλημα και στην κεντρική λέει πότε έχω μήνυμα και το pop up δούλεψε :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα... μου λέει ότι έχω νέο μύνημα και πατάω οκ για να ανοίξει το νέο παράθυρο, αλλά δεν ανοίγει.FireFox 0.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Εμένα καιρό τώρα δεν μου έβγαζε pop-up για τα PMs.Είχα PMs που περιμένανε ...Ευτυχώς ( έστω και καταλάθος τα είδα )Έχω pop-up killer ( του Mozilla ) , αλλά έχω βάλει στην Allow list το thelab.Δοκίμασα και με τον IE 6 SP1 , αλλά πάλι τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.