Jump to content

VAGP mod για P4C800E...Αξιζει?

brwmogazos

Recommended Posts

το δοκιμασα το mod. δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα καποια ιδιαιτερη διαφορα σε fsb, παντα σε 1:1 απο 250 εως 260 που πηγαινουν οι μνημες.

Αρχική απάντηση από hadji_a

το δοκιμασα το mod. δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα καποια ιδιαιτερη διαφορα σε fsb, παντα σε 1:1 απο 250 εως 260 που πηγαινουν οι μνημες.

Αυτές οι δοκιμες εγιναν με 2χ256 mushkin level2, οι οποίες εφταναν memtest error free στα 263 με vagp 1,8 και vdimm 3.42v. Αν και δοκιμασα να ανεβασω το vagp σε 1,83 οι μνημες δεν ανεβηκαν καθολου.

Τωρα με 2x512 Mushkin level2 ειπα να ξαναδοκιμασω να δωσω μεγαλυτερο vagp. Στα 253 με 1,73vagp οι μνημες ειχαν καπου 30 λαθη στα 300 passes memtest #5. Τώρα με 1,83 vagp στο ιδιο vdimm(3,3v) εχουν περασει 300 #5 test χωρις κανενα λαθος.

ωραιος...

προτινεις να βαλω τερμα το δικο μου vagp σε P4C800E που ειναι 1.8 για 24/7?

δεν υπαρχει προβλημα σωστα?

ξερεις ποσο πραγματικα δινει με μπιος διαλεγμενο το 1.8?

Μετρημενο απο το mosfet ειναι 1,8 ακριβως. Για 24/7 δεν το δοκιμασα με την stock ψυκτρα, το εχω με νερο. Νομιζω με καλη ψυξη με αερα στο north θα εισαι οκ.

Ρε παιδια. Το Vagp δεν επιρρεαζει καθολου την συμπεριφορα της VGA?

Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι υπαρχει προβλημα με τις ATI VGA, οταν ειναι πανω απο 1.7 στο BIOS? ή δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα?

Αρχική απάντηση από jax7480

Εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι υπαρχει προβλημα με τις ATI VGA, οταν ειναι πανω απο 1.7 στο BIOS? ή δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα?

Zαχο μεχρι 1.95 που βαζω εγω δεν εχω προβλημα...

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 12:42]

Σωστα θυμασε . Παλαιοτερα revision 9700 ειχαν οντως προβλημα με υψηλο vagp.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 13:43]

Μιλαμε οντως για το ιδιο πραγμα? Μεσα στο BIOS η Asus λεει AGP VDDq. αυτο ειναι?????

Ναι αυτο ειναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.