Jump to content



Notebook cooler


sotiris

Recommended Posts

Μετά από 5 χρόνια που χω laptop αποφάσισα σήμερα να εξοπλιστώ με notebook cooler.

Πήγα στουρναρότσαρκα ψάχνοντας το πιο φτηνό.

Βρήκα με 8 ευρώ ένα που μοιάζει με αυτό:

[ame=http://www.amazon.co.uk/Hama-Notebook-Cooler-220mm-W300xD290xH40mm/dp/B004HV0B0M/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1296580734&sr=8-11]New Hama Maxi Notebook Cooler USB with 220mm Fan W300xD290xH40mm Ref 39689: Amazon.co.uk: DIY & Tools[/ame]

Είναι ίδιο δηλαδή μόνο που είναι noname και υποθέτω χειρότερης ποιότητας.

Στα ενοχλητικά του ότι έχει led-άκι και ότι ο ανεμιστήρας ακούγεται (παρ'όλο που το πήρα επειδή υπέθεσα ότι ο μεγάλος δεν θα ακούγεται).

Σημειωτέον το laptop το δουλεύω σαν desktop με εξωτερικά όλα και κλειστό, οπότε απλά ήθελα κάτι να το δροσίζει. Ο σκληρός δίσκος από τους 60-61 βλέπω να κρατιέται στους 40-45.

Link to comment
Share on other sites

Στην κατηγορία τιμής που αναφέρεσαι δε νομίζω να βρεις πολλές βάσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Αν σε βολέψει αυτή, κράτα τη γιατί είναι πολύ φτηνή.

Αν θελήσεις όμως μια ακριβότερη και πιο "ευέλικτη", δοκίμασε τη Laypad A7, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν "ραφι" για το φορητό πάνω στο γραφείο σου, ώστε να αξιοποιήσεις το χώρο από κάτω του.

Εγώ έχω το μοντέλο Α6 και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Link to comment
Share on other sites

Σωτηρη, δες κ αυτα. Εχω ενα εδω κ 2 χρονια για το δικο μου το 17'αρι κ το δροσιζει καλα πιστευω. Α, κ δεν ακουγεται τπτ απολυτως !

Msystems.gr - Εμφάνιση προϊόντων για revoltec notebook

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.