Jump to content



Πως μπορώ να βρώ το είδος της pCI κάρτας...


Passenger57

Recommended Posts

Πως μπορώ να βρώ το είδος της pCI κάρτας...που έχω καρφωμένο στο σλότ του υπολογιστή της δουλειάς μου και είναι ένα PROLINK tv tuner ; Δηλαδή ερωτώ, έχω ένα tv tuner πενταετίας όπου δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς και πρέπει να του βάλω τους αντιστοίχους drivers για τα windows7 αλλα δυστυχώς πέρα από ενα φακελάκι με τους drivers για τα xp δεν έχω τιποτα άλλο στα χέρια μου. Είχα ακούσει παλαιά...πως υπάρχει κάποιο site που του βάζεις τον κωδικό της pci κάρτας δλδ οτι νουμερα και κωδικούς έχει πάνω η κάρτα και σου εβγαζε επακριβως τι ειναι και τι εκδοση κτλ....καμμιά ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

αν έχεις με Bt8x8 chipset, τότε μέχρι πριν κανα 6μηνο που την έβγαλα από το pc, ΔΕΝ υπήρχαν οδηγοί για 7, ΑΛΛΑ με το dscaler έπαιζε κανονικά σε 7 χ64 με τους δικούς του οδηγούς.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς το SIW δεν βοήθησε...δεν θελω το dscaler γιατι θέλω να δουλευει ο capture driver της κάρτας...την χρησιμοποιώ για μια εφαρμογή streaming video...καμμά άλλη ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

Με το Sisoft Sandra ή αντίστοιχο πρόγραμμα (Everest ή PC-Wizard?) ίσως να μπορείς να βρεις ποια είναι. To DScaler πάλι όταν ξεκινάει για πρώτη φορά και σου ζητάει να ορίσεις την κάρτα μερικές φορές την έχει ήδη αναγνωρίζει και σου την έχει προ επιλέξει.

Link to comment
Share on other sites

Εσυ λές να μην την έβγαλα την κάρτα...και να προσπαθώ να βρώ μάντη από το φόρουμ;

Το οτι δεν είσαι σε θέση να την αναγνωρίσεις, είναι δικιά σου τεχνική έλλειψη .

γράψε σε ένα χαρτί οτι κωδικούς υπάρχουν επάνω στην κάρτα , και στείλε ένα μήνυμα στην εταιρεία ,

εάν δεν σου απαντήσουν , θα κάνω τον μάντη .

( για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στείλε μια καλή φωτογραφία απο την πλακέτα , ίσως εάν το έκανες και εδώ στο φόρουμ ,

να έπαιρνες κάποια βοήθεια )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.