Jump to content

To νεο μου "RIG"

jax7480

Recommended Posts

Ηρθε λοιπον ο καιρος και για μενα να επιστρεψω στον χωρο τον υπολογιστων και δει του overclocking ενεργα. Μετα απο απουσια 9 μηνων περιπου οπου ουτε καν συστημα στο σπιτι δεν ειχα ειπα να κανω την επανοδο. Αυτο που ειχα σκεφτει τοτε οτι αν επεστρεφα θα ηταν δυναμικα. Με κατι καλο. Επειδη απο τον χωρο της υδροψυξης περασα και μαλιστα ημουν και ο πρωτος που δοκιμασε waterblock απο τον eleven ηξερα οτι η υδροψυξη ηταν "λιγη" για καποιον τοσο ανησυχο οσο εγω.

Ετσι λοιπον μετα απο καποιες σκεψεις και καποιες καταστασεις που οφειλω να ομολογησω εξελιχθηκαν πολυ καλα για μενα εστησα το συστημα που θα αναφερω παρακατω:

CPU: P4 Northwood 3GHz(δοκιμαστηκε και ενας Prescott 3GHz ο οποιος πηγε χειροτερα)

Mobo : Asus P4P800-E Deluxe

RAM : 2x512 Muskin Special 2-2-2

HDD : 2x 120GB Seagate SATA @ Raid 0

VGA : Gigabyte ATI RAdeon 9800Pro 256MB GDDR2

PSU : TAGAN 480W

DVD-ROM : NEC DV-580

DVD±R : NEC 2500A

Οθονη : Viewsonic VP171s

Cooling : Prometeia MachII για τον επεξεργαστη και προσωρινα για την VGA μια Global Win FOP32

Φωτο απο το συστημα δεν υπαρχουν ακομα γιατι δεν εχει ολοκληρωθει στις λεπτομερειες.

Μερικα στοιχεια για το συστημα και τα απαραιτητα bench:

post-51-1416070924,2096_thumb.jpg

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Κι ενα SuperPi για να τελειωσουμε εδω......εχω και μερικα ακομα benches αλλα θα ποσταρω στα ξεχωριστα thread που υπαρχουνε......

post-51-1416070924,3565_thumb.jpg

Να αναφερω απλως οτι η παραπανω συχνοτητα ειναι η καθημερινη. Δηλαδη το μηχανημα σε αυτην την συχνοτητα ειναι ROCK Stable και φυσικα για οποιες αμφιβολιες υπαρχουν.......κερναω καφεδακι σπιτι μου.

Αλλωστε καποιοι το εχουν ηδη δει απο κοντα.

Αρχική απάντηση από jax7480

Το συνολικο κοστος δεν το αναφερουμε για ευνοητους λογους(μερικοι μπορει να ειναι καρδιοπαθεις)

Kαλοοοοο!

:upside::tomato::upside:

Αλλα πες please!

Eγκυκλοπαιδικες γνωσεις θελω απλα...! :p

Αρχική απάντηση από Samael

Kαλοοοοο!

:upside::tomato::upside:

Αλλα πες please!

Eγκυκλοπαιδικες γνωσεις θελω απλα...! :p

Γυρω στις 3000 βγηκαν ολα.....βεβαια το pc δεν εχει μονο αυτα που ανεφερα. Εχει και καποιες αλλες λεπτομερειες(Swiftech cooler στο north, καλωδια ANTEC Cobra για τα ΑΤΑ drives, λαμπες, πλεξι, βαψιματα ιστοριες, Nexus Rheobus,LCD screen κτλπ)

Μπράβο Ζαχούλη, δυναμική επάνοδος αν μη τι άλλο :D

Καλορίζικα τα νέα παιχνίδια, περιμένουμε νεότερα.:T:

Αρχική απάντηση από RootX

Καλορίζικα τα νέα παιχνίδια, περιμένουμε νεότερα.:T:

Κατι που ξεχασα και ειλικρινα με κανει να ντρεπομαι

:o :o :o

Αν και τους το εχω πει χιλιαδες φορες, δεν μπορω να μην το ξαναπω και ας μην τους αρεσει να το ακουνε.

Θελω να ευχαριστησω ΘΕΡΜΑ τον RootX, τον DJD και τον Chroma για ολη την βοηθεια τους στην ολοκληρωση αυτου του Project.

παιδες : I love you ΚΑΡΓΑ........

:inlove: :inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.