Jump to content



μπλε οθονη στα win 7 ultimate x64


pas2007

Recommended Posts

Καλησπερα.

Στο pc εχω win xp και 7 σε διαφορετικους δισκους.

To pc απο προχθες οταν ανοιγει και αρχιζει να φορτωνει το λειτουργικο μετα απο λιγα secs βγαζει μια μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση Καταφερα να δω την μπλε οθονη και βγαζει ενα σφαλμα του τυπου STOP: 0χ000000000 και συνεχιζει ετσι. Εμαθα οτι μετα απο ενα update της microsoft που κυκλοφορησε στις 15/03 το επαθαν αυτο πολλοι αλλοι χρηστες οπως και εγω. Υποψην οτι τα xp τρεχουν κανονικα.

Το εχει λυσει αυτο καποιος?

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

και στα 2 λειτουργικα στο κανει?

--->

Υποψην οτι τα xp τρεχουν κανονικα.

Σε safe mode μπορείς να μπείς στα 7 ?

Aν ναι, μπές και κάνε restore σε κάποιο point ακριβώς πρίν τις 15/03 (αν είσαι σίγουρος ότι ο λόγος του σφάλματος είναι το update)...

Aλλιώς προσπάθησε να σημειώσεις τον κωδικό του σφάλματος ( ή τράβα μια φωτό ) και γράφτον εδώ...

Link to comment
Share on other sites

και σε μενα εβγαλε μπλε οθονη μετα απο update, δεν με αφηνε ουτε σε safe mode,εγραφε δεν βρισκει μια συσκευη απαραιτητη για να ξεκινησουν πιθανον σκληρος η usb ελεγε..εκανα φορματ, επανεγκατασταση, ξανα τα ιδια, ξανα εγκατασταση σε αλλο σκληρο, ξανα τα ιδια,αλλα sata καλωδια, εβαλα τον σκληρο στο jmicron sata τιποτα.... στο τελος εβαλα σε ide mode (πριν ηταν σε ahci) και δεν εκανα update και τρεχει κανονικα...δεν ασχοληθηκα παραπανω

Link to comment
Share on other sites

Το κάνει κι εμένα (μετά από 15/3) και εμφανίζει τα ίδια με τους προλαλλήσαντες. Το θέμα πιστεύω είναι να βρούμε πιο update είναι και πως βγαίνει να τελειώνουμε. Το έκανε συνέχεια τις πρώτες 2 μέρες και μετά σταμάτησε μέχρι που χθες το έκανε ξανά 3 φορές μαζεμένα... Επίσης restore point δεν βρίσκω κανένα πριν τις 15/3 για να κάνω μπας και σωθώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.