Jump to content



LG 32LE7500 32" LED


Gr_God

Recommended Posts

Πώλειται η τηλεόραση του τίτλου, 3 εβδομάδων, με απόδειξη αγοράς και πλήρη εγγύηση. Είναι LED, 100Ηz, παίζει αρχεία από USB με υπότιτλους, έχει αυτόνομη σύνδεση στο ιντερνετ...κοινώς κάνει τα πάντα. Το μόνο που λείπει είναι το κουτί της καθώς το πέταξα λόγω όγκου. Χωρίς κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα, πωλείται για οικονομικούς λόγους.

Τιμή 520€ (αγορά 595€). Χωρίς παζάρια παρακαλώ.

Εντός Αττικής γίνεται να κανονιστεί να σας την φέρω εγώ αν δεν μπορείτε να την πάρετε λόγω όγκου. Για εκτός Αττικής γίνεται αποστολή με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμεί ο αγοραστής, αλλά τα χρήματα θα πρέπει να προκαταβληθούν σε τραπεζικό λογαριασμό.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τελευταία τιμή 470€, σε καμία περίπτωση διαπραγματεύσιμη. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Η αγγελία ισχύει ως και τις 26 του μήνα, αν δεν δοθεί ως τότε θα την κρατήσω εγώ.

Link to comment
Share on other sites

το ξερω φιλε μου οτι ελεγες οριστικη τιμη! απλα ποσταρα οτι αν την δωσεις στα 400€ ενδιαφερομαι! και ημαστε και πολυ κοντα σε αποσταση!

Προφανώς δεν θα την δώσω σε χαμηλότερη τιμή αφού λέω ότι είναι οριστική και η απόσταση σίγουρα δεν αξίζει 70€ διαφορά...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά η αγγελία θα ισχύσει μόνο ως μεθαύριο 21 του μηνός καθώς στις 22 το πρωί θα φύγω για Πάσχα και μετά θα φύγω αμέσως μόλις γυρίσω για μερικές εβδομάδες εκτός χώρας.

Αφού στενεύω το χρονικό περιθώριο κατεβάζω μόνος μου την τιμή στα 450€. Εάν δοθεί μέχρι μεθαύριο έχει καλώς, αλλιώς την κρατάω.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.