Jump to content



Επείγουσα έκκληση για τη σωτηρία 22χρονου


kazabubu

Recommended Posts

in.gr - Επείγουσα έκκληση για τη σωτηρία του 22χρονου Ανδρέα - Υγεία - Ειδήσεις - Διάφορα

Στο λίνκ τα λέει όλα αναλύτικά, αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και θέλει.. Απλά να σας πώ ότι πρόκειται για ξάδερφο της κοπέλας μου και ξέρω ότι υπάρχει πραγματική αναγκη και γίνεται μεγάλη προσπαθεια να μάζευτουν τα λεφτά. Προκείται για πολύ σοβαρή μορφή καρκίνου και η θεραπεία είναι απαραίτητη

συγγνωμη αν σας χαλαω τη διαθεση απλά κάποιες καταστάσεις είναι πραγματικά σοβαρες

Link to comment
Share on other sites

Κάποιο νέο? Πόσα ευρώ έχουν μαζευτεί ως τώρα?

Περαστικά κ πάλι στο παλικάρι... "δικό" μας παιδί είναι (εφαρμοσμένος μαθηματικός, δηλαδή άνετα θα μπορούσε να είναι μέλος κ στο Λάμπη)

Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησα πριν λίγο να κάνω κατάθεση μέσω winbank, αλλά μου ζητάει το όνομα του δικαιούχου με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες.

Ξέρει κανείς πως γράφεται ακριβώς;

Στο link το έχει μόνο με τους ελληνικούς..

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί χρήστες του forum.

Το θέμα αυτό αφορά ενα παιδί στην ηλικία των 22 ετών που πάσχει απο σπάνια μορφή καρκίνου και ειναι και ένας απο τους καλύτερους μου φίλους. Είναι ο Αντρέας, φοιτητής του πολυτεχνείου στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών και η μοίρα του έπεξε ένα άσχημο παιχνίδι. Οπως θα διαβάσετε και στο link που θα παραθέσω στη συνέχεια πάσχει απο μια σπάνια μορφή καρκίνου και πρέπει να εγχειριστεί στην Αμερική. Το κόστος της εγχείρησης είναι μεγάλο και ακόμα και η μικροτέρη βοήθεια ακόμα και με το να μεταφέρετε αυτο το μύνημα σε άλλους γνωστούς σας καθιστάται υψήστης σημασίας. Αυτό το μήνυμα είναι ένα μέρος της προσπάθειας που κάνω να βοηθήσω έναν επιστήθειο φίλο και την οικογένεια του.

Σας ευχαριστω πολύ.

Link : in.gr - Επείγουσα έκκληση για τη σωτηρία του 22χρονου Ανδρέα - Υγεία - Ειδήσεις - Διάφορα

To post αυτο εχει μεταφερθει απο αλλο ιδιο thread

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να κάνω κατάθεση μέσω prepaid;;;;....

δεν εχω καμια εμπειρια απο prepaid, λιγο που κοιταξα στο ιντερνετ δεν βρήκα κατι αλλα αυτο που ακουσα απο καποιον είναι οτι πιθανώς να έχει κάτι σαν web banking που να σου δίνει δινατότητα να κάνεις πραγματα.. :hm: Αν ξέρει καποιος κάτι παραπάνω ας απαντήσει..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Εμαθα οτι έγινε η επέμβαση και οτι πήγε πολύ καλά.Ειχαν αργήσει απο αμερική να τους φωνάξουν γι αυτο δεν υπήρχαν νέα,νομίζω τελη ιουλίου-αρχες αυγουστου πηγαν. Το σημαντικό είναι οτι οι γιατροι μετά την επέμβαση είπαν πολύ καλα πράγματα. Ξέρω επίσης οτι η οικογένεια θέλει να βγάλει ανακοινωση να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που βοήθησε και οτι ήταν συγκινημένοι απο την ανταπόκριση :clap::D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.