Jump to content



Γνώμες για 120mm fan


Stolis

Recommended Posts

Επειδή έχω σαλτάρει να διαβάζω λεπτομέρειες και να ψάχνω εταιρίες, συμβουλές-προτάσεις δεκτές.

Θα χρησιμοποιηθούν για ψύξη του Η70 και για κυκλοφορία σε κουτί. Όσο το δυνατόν πιο ήσυχοι...

P.S. : Αυτούς τους δουλεύει κανένας?

Link to comment
Share on other sites

Δεν τους έχω δοκιμάσει,αλλά απο προσωπική εμπειρία σου συνιστώ τους Scythe Gentle Typhoon ή τους NoiseBlocker Black Silent Pro.Υπάρχουν σε διάφορα rpm και οι δύο fans.Αν δείς πόσα dBA "εκκλύουν" θα παρατηρήσεις ότι είναι πολύ αθόρυβοι. 11 με 24 dBA είναι πολύ λίγα έτσι δεν είναι..? :)

Έχουν και πολύ καλές επιδόσεις.Ειδικά τους Gentle Typhoon μπορείς να τους βάψεις σε ότι χρώμα θες.Ελπίζω να βοήθησα :T:

Link to comment
Share on other sites

από αντίστοιχο θέμα στο forum εμπιστεύτηκα κάποιο φίλο που πρότεινε τους noiseblocker PL1 και δεν το μετάνιωσα. πήρα 4 για να αλλάξω τους μανίσιους του mozart tx μου, που είχαν αρχίσει να δείχνουν τα χρόνια τους. πραγματικά πολύ ποιοτικό προϊόν από την συσκευασία αλλά και το περιεχόμενο. με ροές αέρα κτλ δεν με ενδιέφερε πολύ γιατί το κουτί είναι τεράστιο και δροσερό από μόνο του και αποκλειστικό κριτήριο ήταν ο θόρυβος. δεν είναι φτηνοί αλλά νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο...

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω 3 1850 για το ψυγειο, ψηλα στο cosmos. Ακουγεται ενα ελαφρυ φυσημα, αλλα σε χαμηλες στροφες δεν ακουγεται τιποτα. Πιο πολυ ακουω τον 1200αρη coolermaster που ειναι μπροστα και την αντλια που ειναι στον πατο.

Οι 1450 πρεπει να σου ρθουν κουτι λογικα, ειδικα αν δε θες να παιξεις με την ταχυτητα.

Επισης, οι 1850 ειναι μακραν πιο ησυχοι απο scythel s-flex στις 1600 - σαν μετρο συγκρισης-

Link to comment
Share on other sites

Εγώ χρησιμοποιώ τους coolermaster. Αρκετά balanced στατιστικά, είναι καλά fans(παρόλο που τα led δεν είναι όσο δυνατά όσο στα screenshots που έχουν βάλει στο site τους :p) .

Όπως και οι Scythe GT. Πάντως οι Scythe κάνουν διαφορετικό θόρυβο(φύσημα) αντί για το βουητό που κάνουν τα περισσότερα fans.

Γενικά όποιους από αυτούς αγοράσεις δεν θα χρειαστεί να τους έχεις max rpm μιας και οι διαφορές θερμοκρασίας από medium speed σε max είναι ελάχιστες.

Οπότε δεν θα έχεις μεγάλα επίπεδα θορύβου(παίζει την αντλία να την ακούς περισσότερο απ'ότι τα fans).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.