Jump to content



ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ?


jdrogas

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.χωρις να εχω ιδιαιτερο προβλημα με τις θερμοκρασιες αναρωτιεμαι τι συμβαινει και πιο προγραμμα μου δειχνει σωστες.Στο case οι διαφορες ειναι μικρες αλλα στη cpu δεν ξερω κατι συμβαινει.Αυτη τη στγμη που γραφω τις θερμοκρασιες τις καταγραφουν 3 διαφορετικα προγραμματα.

1.CORE CENTER-MSI-CPU-49c

2.ΤΟ SPEEDFAN AN TO ΑΝΟΙΞΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 36-38c ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΒΜ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ SPEEDFAN ΠΑΛΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΒΜ ΔΗΛ 44-45c

Μπορειτε να μου πειτε τελικα ποιο ειναι πιο αξιοπιστο απο ολα και αν η msi γενικα δειχνει σωστες θερμοκρασιες?Αν υπαρχει σχετικη αποκλιση ποσο πανω η κατω πρεπει να υπολογιζω?

Εκτο και αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο πιο αξιοπιστο.Σημειωτεον οτι τα απεγκατεστησα ολα και εβαλα το winbond hardware doctor που ειδα οτι χρησιμοποιειται σε καποια τεστ αλλα δεν ανογει μου βγαζει καποιο error52.Περιμενω τη βοηθεια σας.Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Ανοιξε το κουτι και βαλε τον ανεμιστιρα σου που εχεις για το καλοκαιρι μπροστα στο κουτακι... θα πεσουν ι θερμοκρασιες... εαν δεν κανει τιποτα αυτο βαλε και το A/C απο πανω απο το tower.. :p :P :p

Link to comment
Share on other sites

όλες οι μητρικές έχουν κάποια απόκλιση οπότε να λαμβάνεις τις θερμοκρασίες ενδεικτικά, κυρίως για να βλέπεις την αυξομείωση.

σημαντική είναι η ψύξη σου (που δεν μας τη λες) αλλά και η θερμοκρασία περιβάλλοντος...

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε κάποια άλλη έκδοση του Hardware doctor

Όσο για τις απόκλισης όπως είπε και ο Voudas ,πάντα υπάρχουν, απλά τα προγράμματα μας δείχνουν τις θερμικές μεταβολές του επεξεργαστή μας και περίπου μια θερμοκρασιακή στάθμη για να καταλάβουμε αν είμαστε σε υγιή επίπεδα θερμοκρασιών.

Για πες μας αναλυτικά πως είσαι σε μέγιστη φορτίο

Επίσης τη θερμοκρασία δωματίου.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια καλησπερα.Οι θερμοκρασιες που θα σας πω ειναι με θερμοκρασια δωματιου 25-26c.Η ψυκτρα μου ειναι μια thermaltake spark 7 χαλκου με φαν που δουλευει απο 2.500 εως 6200rpm ο επεξεργαστης εχει μια λεπτη στρωση arctic silver 5 (ακομα ομως δεν εχουν περασει οι 200 ωρες που θελει για να στρωσει),μια ψυκτρα με φαν της μητρικης,προχθες τοποθετησα 8 ψυκτρακια χαλκου σε ολη τη μητρικη και στη καρτα γραφικων.Τωρα απο φαν εχω ενα πισω να βγαζει,ενα να χτυπαει μνημες και μητρικη,ενα να χτυπαει καρτα γραφικων και ενα κατω ακριβως απο το σκληρο μου.Απο καποιες δοκιμες που εκανα το pc το ειχα στο γραφειο στην συνηθισμενη θεση που εχουν τα γραφεια για τους υπολογιστες αλλα εκει ειναι πολυ στενα και δεν εχει εισροη αερα οποτε χθες τον εβαλα πανω στο γραφειο.Οι θερμοκρασιες μου ειναι οταν ειμαι στο internet με κλειστο case απο 28-32 ενω τωρα που εβγαλα τα καπακια ειναι σταθερα 27-28cΤωρα ο επεξεργαστης ειναι σταθερα 44-45 το θεμα ειναι δεν ανεβαινει πολυ πχ οταν παιζω far cry η κανω video παει μεχρι 48-49 φυσικα ομως ανοιγω κι εγω το φαν και δουλευει στις 6200rpm.Εμενα ποιος μου λεει οτι οι θεμοκρασιες ομως ειναι σωστες γιατι εχει τυχει να μου κολλησει καποια στιγμη με το farcry αι ξεχασα να σας πω οτι δουλευω 247 fsb δηλ.3.7ghz.To θεμα ειναι οτι με εχει φαει κι ο θορυβος!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μονο αυτο λες?φαντασου οτι εχω αλλα 4 φαν εκ των οποιων το ενα ειναι απο ψυκτρα breeze και δουλευει 3.500 κι ετσι κοντευω προς χαριν καλης ψυξης να φοραω ωτοασπιδες.

Link to comment
Share on other sites

Ανοιξα ενα thread εδω στο lab αλλα δεν εχω πολυ χωρο και εχω ακουσει ψυγεια και ιστοριες εκτος αυτου τωρα τελευταια εχω ματωσει αρκει να σου πω οτι πριν απο λιγες ωρες εδωσα 410+courier για τις ocz pc 4000.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.