evolution Νοέμβριος 15, 2011 #21 Νοέμβριος 15, 2011 ελπίζω να διορθόθηκε τώρα -εκανα μια μακακίαΕμενα τις εβγαζε κανονικα
evolution Νοέμβριος 16, 2011 #23 Νοέμβριος 16, 2011 ακομα δεν βλεπω κατι... Σε 2 pc που δοκιμασα τις βγαζει κανονικα μαλλον καποια ρυθμιση θα ειναι σε σενα
Σβολάκης Νοέμβριος 24, 2011 Author #24 Νοέμβριος 24, 2011 καλημέρα σε όλους λοιπόν βρήκα ένα κομάτι ανοξείδωτη λαμαρίνα 1 μμ πολύτρυπη και έκανα τις πλαινές σήτες τις έτρηπσα πρότα με γιαλόχαρτο 1500 και μετά με 3000 και το αποτέλεσμα αυτο έπεσε και το γέμισμα στο κουτί με μάυρο σουρφασέρ σηνέχεια μάλον το βράδι πουθα πέσει και η λάκα
Σβολάκης Νοέμβριος 29, 2011 Author #25 Νοέμβριος 29, 2011 Καλησπέρα σε όλους έπεσε και η λάκα μαύρη γιαλιστερή το μαμότο είναι οτι απο την βιασήνη μου για να τελοιώσει το κουτί ολο ξεχνάο να βγάλω ορισμένες φοτο όπος - έκοψα πλέξι που είχε μήνη απο τους δίσκους σε διάσταση 4,5χ7 cm και τα έβαλα για πόδια και εσωτερικά τρυπήθηκε ο πάτος για να μπούνε μπλέ λέντ κατόπιν τα λέντ σηνδέθηκαν με την 12βολτη παροχή για τους διακόπτες να συμιώσο εδώ οτι το κουτί γιαλήστικε, φότο απο την διαδηκασία δεν τράβηξα γιατί ήταν λίγο δήσκολο έπιδή έτριβα με γιαλόχαρτα νερού και όλα γύρο μου ήταν μαύρα τα γιαλόχαρτα με την σηρά (1200-1500-3000) με παλμηκή περιστρεφόμενη και μετά αληφή χοντρή μετα ψιλή με αληφαδόρο
Σβολάκης Νοέμβριος 30, 2011 Author #26 Νοέμβριος 30, 2011 επιτέλους μπαίνουν και τα εξαρτήματα τροφοδοτικό, ψυγεία, δίσκοι,modo ,κτλ . έτοιμες και οι σολυνώσεις μπήκε και το υγρό και επιτέλους πήρε μροοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςς:clap::clap::clap::dance3::dance3: χέρομε ιδιέτερα γιατί μου έκανε μια νίλα το τροφοδοτικό μόλις το άνοιγα μου έσβηνε μετά απο αρκετές ώρες πέδεμα ανακάληψα οτι μου είχε σπάσει η μια άκρη απο το εργαλείο για το σληβάρισμα και είχε καρφοθεί στο 24πινο γεφιρόνοντας 2 επαφές (ενω εγώ νόμιζα οτι είχε πεσει και απλός δεν το βρήκα) τελοσ πάντον ολα καλά για μια στημή νόμιζα οτι μαμισα το τροφοδοτικό πάμε πάλη φοτο
Σβολάκης Νοέμβριος 30, 2011 Author #27 Νοέμβριος 30, 2011 Τώρα επόμενο βήμα ειναι η βάση στήρηξης των καρτών πήρα ανοξείδοτο μασίφ 1χ1 cm τρήφτηκε πρότα με γιαλόχαρτο 150 μετά με 220 και τώρα πρέπει να τα τρύψω με 1500 ,3000 για να γίνουν γιαλιστερά αυτά για τώρα σηνέχεια στο επόμενο επεισόδειο
koshal Νοέμβριος 30, 2011 #28 Νοέμβριος 30, 2011 Συγχαρητήρια. Πολύ καλή δουλειά και εξαιρετικό αποτέλεσμα. :T::T:
Σβολάκης Δεκέμβριος 1, 2011 Author #30 Δεκέμβριος 1, 2011 ευχαριστώ έχω ένα κόλλημα τώρα μετά το κόλλημα στα ανοξείδωτα αν θα μου γυαλίσουν οι κολλησιές θα δείξει η πορεία
GEORGIOS Δεκέμβριος 2, 2011 #31 Δεκέμβριος 2, 2011 ευχαριστώ έχω ένα κόλλημα τώρα μετά το κόλλημα στα ανοξείδωτα αν θα μου γυαλίσουν οι κολλησιές θα δείξει η πορείαΥπάρχει ειδική πάστα που καθαρίζει τις κολλήσεις, είναι κάποιο οξύ δεν θυμάμαι αν ήταν θεϊκό ή νιτρικό οξύ γιατί είναι κάπου 10 χρόνια που το είχα χρησιμοποιήσει.Για το γυάλισμα δοκίμασε με αλυφαδόρο και αλοιφή απ'αυτές που χρησιμοποιούν στα φανοποιεία αυτοκινήτων για να γυαλίσουν το χρώμα.
cafeine Δεκέμβριος 28, 2011 #32 Δεκέμβριος 28, 2011 φοβερή δουλειά έχεις κάνει από την αρχή ως τώρα...
Σβολάκης Ιανουάριος 5, 2012 Author #33 Ιανουάριος 5, 2012 Υπάρχει ειδική πάστα που καθαρίζει τις κολλήσεις, είναι κάποιο οξύ δεν θυμάμαι αν ήταν θεϊκό ή νιτρικό οξύ γιατί είναι κάπου 10 χρόνια που το είχα χρησιμοποιήσει.Για το γυάλισμα δοκίμασε με αλυφαδόρο και αλοιφή απ'αυτές που χρησιμοποιούν στα φανοποιεία αυτοκινήτων για να γυαλίσουν το χρώμα.θα πάω τελικά να τα κολίσω με τικ αυτό με το σήρμα που κολάει
Σβολάκης Ιανουάριος 5, 2012 Author #34 Ιανουάριος 5, 2012 καλησπέρα και πάλι έχουμε και λέμε οι βέργες τρίφτηκαν και γιαλίστικαν με ψιλά γιαλόχαρτα 1200-1500-3000 κόπηκαν στις διαστάσεις που έπρεπε και σημαδέυτηκαν οι τρύπες για τις pci στη σηνέχεια ανοίχτηκαν οι τρύπες και γήνανε και πάσα 4 μμ και έτοιμο για κόλημα απο εβδομάδα πάει για κόλημα μετά δεν μου άρεσε η κάρτα έτσι ξεβράκωτη με σκέτο το μπλόκ πήρα λοιπόν αλουμίνιο 2μμ πάχος και κόπηκαν τα ακόλουθα κομμάτια στρατζαρίστικαν κιόλας μετά απο δοκημή έπρεπε να κοπεί το κομμάτι κάτω απο το μπλόκ ανοίχτηκαν και οι τρύπες στήρηξης κόπηκαν αποστάτες απο τεφλόν 8μμ και έτοιμο για γιάλισμα και το τελικό αποτέλεσμα αυτό περημένω εντυπώσεις μετα κάποια στηγμή απο πάνω στο καπάκη θα ανοιχτή κάποιο σχέδιο ???:hmm: εσωτερικά με πλέξι και λέντ θα δήξει :thank_you2:
GEORGIOS Ιανουάριος 6, 2012 #35 Ιανουάριος 6, 2012 θα πάω τελικά να τα κολίσω με τικ αυτό με το σήρμα που κολάει .H τικ δεν έχει σύρμα, σύρμα προσθέτεις αν θέλεις να γεμίσεις κάποιο κενό.Με τικ είναι είναι ποιό σωστό και εύκολο το κόλλημα αλλά και πάλι θα χρειαστείς καθάρισμα στις κολλήσεις.
Σβολάκης Ιανουάριος 6, 2012 Author #36 Ιανουάριος 6, 2012 καλα το καθάρισμα το τρίψημο και το γιάλιζμα δεν το γλητώνω
Σβολάκης Μάρτιος 23, 2012 Author #37 Μάρτιος 23, 2012 Για σε όλους επιτέλους έκανα και λίγη δουλειά Η βάση για τιs pci & back panel κολήθηκε καλά σχετικά τρήφτηκε γιαλίστικε μετά κόπων και βασάνων και έτοιμη για πέρασμα και εδώ περασμένη μαζί και με ένα ελατήριο για να περνάνε τα καλώδια τελικά πάνω στο αλουμίνιο τις κάρτας άνοιξα τα αρχικά μου s.s. αν και στο τέλος δεν μου καλοάρεσε αλα τέλος πάντων κάποια στιγμή θα κάνω ένα άλλο ελπίζω να σας άρεσε εν μέρη το πρότζεκτ αύριο μεθαύριο θα ανεβάσω και ολοκληρωμένες φώτο ευχαριστώ πολύ το thelab για την φιλοξενία και όλους εσάς :T::dance3:
nucleus Μάρτιος 23, 2012 #38 Μάρτιος 23, 2012 Στερεοφωνικό δεν είναι?γιατι για υπολογιστή λίγο δύσκολο το κόβωΚαταπληκτική δουλειά
AgentCain Μάρτιος 23, 2012 #39 Μάρτιος 23, 2012 Ενδιαφέρουσα και στιβαρή κατασκευή. Λίγο την ορθογραφία πρόσεξε.
bsakel Μάρτιος 24, 2012 #40 Μάρτιος 24, 2012 Καλημερα, πραγματι ενδιαφερουσα κατασκευη!!!! Αν μπορει καποιος ας αλλαξει το ονομα του thread, δεν ειναι μονο ενα κουτι για σκληρους αυτο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.