Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το νέο update του Fallout 4 φέρνει τεράστιες αλλαγές στην απόδοση

      Το τελευταίο patch της Bethesda στοχεύει να βελτιώσει τα γραφικά και την απόδοση σε όλες τις πλατφόρμες

    Η τελευταία ενημέρωση της Bethesda για το Fallout 4 έφτασε, υποσχόμενη σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά και την απόδοση του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες. Μετά την ανακοίνωση ενός επερχόμενου patch για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν από την αναβάθμιση του τίτλου σε νεώτερους υπολογιστές, είναι πλέον δυνατή η λήψη της πολυαναμενόμενης ενημέρωσης, η οποία στοχεύει στην αντιμετώπιση διαφόρων σφαλμάτων και στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του παιχνιδιού.

    Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό το patch είναι η εισαγωγή προσαρμόσιμων ρυθμίσεων οθόνης για τους χρήστες της σειράς Xbox S|X και του PlayStation 5. Οι παίκτες έχουν πλέον την ευελιξία να προσαρμόζουν την πιστότητα των γραφικών και την απόδοση σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, με επιλογές για την επιλογή στόχων ρυθμού καρέ των 30, 40 (που απαιτούν οθόνη με δυνατότητα 120hz) ή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, μια νέα ρύθμιση "Προτεραιοποίηση οπτικών και επιδόσεων" επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους ώστε να δώσουν προτεραιότητα είτε στα γραφικά είτε στις επιδόσεις, διατηρώντας παράλληλα τον επιλεγμένο στόχο ρυθμού καρέ.

    Εκτός από αυτές τις σημαντικές αλλαγές, η Bethesda εφάρμοσε πολυάριθμες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας, αντιμετωπίζοντας ζητήματα που κυμαίνονται από οπτικές δυσλειτουργίες έως συντριβές σε διάφορες πλατφόρμες. Οι παίκτες ενθαρρύνονται να συμβουλευτούν τις πλήρεις σημειώσεις του patch για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των ενημερώσεων και των βελτιώσεων που περιλαμβάνονται σε αυτή την τελευταία ενημέρωση για το Fallout 4, καθώς η Bethesda συνεχίζει τη δέσμευσή της να βελτιώνει και να βελτιώνει την αγαπημένη εμπειρία του μετα-αποκαλυπτικού RPG.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Bethesda.net
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.