Jump to content



Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!


Recommended Posts

Από το 2003 που γράφτηκα μέχρι το 2007 που γράφτηκες, το thelab άλλαξε και ορισμένα μέλη το έκαναν θέμα.

Ό,τι σε "τράβηξε" στο thelab το 2007, απώθησε άλλους, η κεντρική ιδέα ποια είναι?

Ότι δεν υπάρχει χρυσή τομή που να τους ευχαριστεί όλους.

Το παραπάνω δεν είναι παραξενιά του thelab, συμβαίνει σε όσα forum έχω επισκεπτεί κατά καιρούς ή επισκέπτομαι ακόμη.

Ο σκοπός του thread και της συζήτησης που αποσκοπεί σε χρήσιμα συμπεράσματα δεν είναι μόνο η αναφορά προβλημάτων. Είναι και η πρόταση λύσεων.

Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας που μπορεί να βελτιώσει την ιστοσελίδα μας, σας θερμοπαρακαλούμε να το συζητήσετε εδώ. Δεν υπόσχομαι ότι κάθε ιδέα θα υλοποιηθεί, υπόσχομαι όμως ότι θα την συζητήσουμε :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όλα έρχονται από εσάς και καταλλήγουν σε εσάς. Όταν ο μέσος χρήστης ενδιαφέρεται μόνο να πάρει γνώσεις χωρίς να δώσει πίσω κάτι, τότε έχουμε έλλειμα. Δές πόσα θέματα με τίτλο "Help" έχουμε, σε πόσα έχει προταθεί λύση και σε πόσα έχει φιλοτιμηθεί ο OP να γράψει πως έλυσε το πρόβλημά του.

Όταν έχεις μια τέτοια κοινότητα, όπου η πρωτοβουλία πνίγεται από την αδράνεια και η φιλοτιμία από την αδιαφορία, είναι φυσικό να έχουμε φαινόμενα τα οποία εσύ αποδίδεις ως ορδές τρολλ, και ανθρώπους που γράφονται-ρωτάνε-εξαφανίζονται.

Το θέμα δεν είναι τι θα κάνουμε εμείς - το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε "αντιλαϊκά μέτρα" και να θεωρηθούμε φασίστες - αλλά τι θα κάνετε εσείς ως η κοινότητα του thelab.gr. Πόσο θα ψαχτείτε και πόσο αυτά τα οποία θα βρείτε θα είστε διαθετιμένοι να τα μοιραστείτε μαζί μας, να ανεχθείτε την κριτική, την ειρωνία και την απαξίωση των άλλων και μέσα από το διάλογο να δοκιμάσετε την γνώμη σας και τη γνώση σας. Το έχω πει πολλές φορές και θα το πώ άλλη μία. Το thelab.gr είστε εσείς. Εσείς το έχετε πάει εκεί που είναι και εσείς μπορείτε να το ρίξετε στα Τάρταρα. Ας κάνει λοιπόν ο καθένας ό,τι μπορεί για να γίνει το εργαστήρι καλύτερο:)

σα να σας εθιξε απαντησατε..lol

εγω παντως συμφωνω με ενα συστηματακι για spam κλπ.

Οπως εχω κανει πολλες φορες report , ε ετσι μπορει να ελυνε αλλα πραγματα

Εσύ δεν ήσουν ένας από τους επικριτές του groan όταν το είχαμε εφαρμόσει;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εσύ δεν ήσουν ένας από τους επικριτές του groan όταν το είχαμε εφαρμόσει;

το groan δε θυμαμαι καν τι ειναι..Θυμαμαι μονο τοτε , οτι το θεωρουσα τελειως αρνητικο και ακομα θεωρω κατι τετοιο η κατι αντιστοιχο.Δεν εχω αλλαξει τα θελω μου ουτε τα πιστευω μου ουτε τη θεση μου.

αυτο με το spam δε νομιζω να ειχε καποια σχεση με το ολο θεμα που ειχε γινει.Με rep level κλπ κλπ.Ουτε θα δημιουργουσε αντιφασεις , ουτε αντιπαραθεσεις μεταξυ μελων ουτε τπτ.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω...αλλά πρέπει να το δούμε(...νε), γιατί φαίνεται λες και κάνουμε σήμερα συγκριτικό P4 Vs A64, παρουσιάζουμε το aquagate και άλλα συναφή...

Τουλάχιστο αν μπορούσε να γίνει με χρονολογία, δηλαδή να εμφανίζονται από μια χρονολογία και μετά...

Link to comment
Share on other sites

Εχει ξανασυζητηθεί και εχει ''απορριφθεί''

Είχε απορριφθεί, αν θυμάμαι καλά, για να μην πάνε στον πάτο οι προσπάθειες των παιδιών που τα έγραψαν (αλλά και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι)

Προσωπικά, συμφωνώ με αυτή τη λογική. :)

Όμως, είναι αρκετά από αυτά τα παλιά reviews τα οποία δεν έχουν καμία χρησιμότητα/εφαρμοσιμότητα στις μέρες μας, γιατί τα προϊόντα που παρουσιάζουν έχουν πλέον καταργηθεί.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το χρώμα να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε γιατί δεν ταιριάζει κατά το μάτι μου ούτε με το πεδίο του post,ούτε με το background,ούτε με την μπάρα με τα links πάνω,ούτε με την μπάρα που λέει welcome,τελευταία επίσκεψη κτλ.Είναι λίγο άκυρο με το υπόλοιπη χρωματολογία του παρόντος template,επειδή είναι πολύ ανοιχτό/έντονο το χρώμα να σας δώσω να καταλάβετε.:p

Βασικά ήλπιζα να βάζατε και κάνα δεύτερο template να χουμε να αλλάζουμε,αλλά θα κοιτάξω μήπως βάλω δικό μου στο Stylish στον firefox.

Η αλλαγή όμως στην κεντρική μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όχι δημόσια πάντως. Όταν λήξει το ban θα σε ενημερώσει αυτός που στο έριξε. Σε 5 λεπτά θα απαγορευτεί η είσοδος και στο λογαριασμό kostas008

"Κάθε μέλος του TheLab.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί έναν μόνο λογαριασμό πρόσβασης. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί παράβαση θα απαγορευτεί η είσόδος σε όλα τα usernames του παραβάτη χρήστη."

Από εδώ.

Link to comment
Share on other sites

όταν θα σου επιτραπεί η πρόσβαση με το κανονικό σου το λογαριασμό, είσαι ελεύθερος να επικοινωνήσεις με όποιον θελεις. Και για να σου θυμίσω:

  • Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας.
  • Το TheLab.gr δεν αποτελεί μέσο για την επίλυση των προβλημάτων των μελών του. Στην περίπτωση όπου υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν είτε τα προσωπικά μηνύματα, είτε λοιποί τρόποι επικοινωνίας όπως instant messengers.

Πάλι από εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

πως γινεται να μη μου ρχονται μαιλ του thelab καθε φορα που καποιος απανταει σε καποιο ποστ?

εχω βαλει να μην γινεται καμια ειδοποιηση αλλα συνεχιζουν κι ερχονται

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.