Jump to content



ps3 3.55 και βοηθεια σε ασχετο!


redbighunter

Recommended Posts

Hidden

Σε γενικές γραμμές.

Περνάς το original 3.55

Με safe mode περνάς το kmeaw custom filmware

μετά περνάς το Rogero Manager και το BLACKBOX

Μετά έχει ακόμα πολύ δουλεία.:)

Αν δεν υπάρξει πρόβλημα με τους κανόνες του φόρουμ μπορώ να συνεχίσω, αλλιώς θα διαγραφεί άμεσα.

Link to comment
Hidden
Σε γενικές γραμμές.

Περνάς το original 3.55

Με safe mode περνάς το kmeaw custom filmware

μετά περνάς το Rogero Manager και το BLACKBOX

Μετά έχει ακόμα πολύ δουλεία.:)

Αν δεν υπάρξει πρόβλημα με τους κανόνες του φόρουμ μπορώ να συνεχίσω, αλλιώς θα διαγραφεί άμεσα.

εχω περασει επιτυχως το kmeaw, μετα εκανα εγκατασταση το multiman και το BDEMU2 αλλα μετα κολλησα! δεν ξερω τι να κανω επειτα! αν θες φιλε μου στηλε μου και σε pm ωστα να μην παραβουμε τους κανονες!

Link to comment
Hidden

Πέρασε το Rogero Manager είναι ποιο λειτουργικό απο το multiman και μετά το BLACKBOX. Χωρίς το BLACKBOX εν ενεργεία δεν μπορείς να κάνεις δίκτυο.

Ρυθμίσεις για το δίκτυο στο ps3

IP adress : 192.168.2.11

Subnet mask: 255.255.255.0

Default router: 192.168.2.10

DNS: 1.2.3.4.5 ή 1.2.3.4

adress 1.2.3.4 port number 8080

Ρυθμίσεις για το pc + πρόγραμμα flashfxp

IP adress 192.168.2.10

Subnet mask 255.255.255.0

Default gateway 192.168.2.10

DNS 1.2.3.4

DNS2 1.2.3.5

Εφόσον τρέξεις το BLACKBOX απο την κονσόλα και σου βγάλει την ip στην τηλεόραση τότε ανοίγεις το flashfxp στον υπολογιστή \Quick connect\192.168.2.11\port 21\connect

Από την αριστερή μεριά έχουμε τον υπολογιστή και από δεξιά την κονσόλα.

Τα σκουπίδια τα πετάμε στον φάκελο /dev_hdd0/Game/LAUN12345/GAMEZ και αν δεν υπάρχει τον δημιουργούμε ;)

Link to comment
Hidden

Και εγω με Multiman και bdemu ειμαι οπως τα εκανες. Και γενικα προτιμω αυτη τη λυση γιατι δε θελω να μεταφερω μεσω δικτυου. Οχι απο πλευρας ρυθμισεων FTP, αφου αυτες και να μπλεχτεις λιγο, 1 φορα θα τις κανεις, απλα δε γουσταρω να ειναι συνδεμενο το ps3 πανω στο router για το φοβο των ιουδαιων μη γινει μλκια και παει κανα παιχνιδι να κατεβασει update ή οτιδηποτε (ναι ξερω μπορεις να τα απενεργοποιησεις απο τα settings κλπ, αλλα οπως ειπα, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ).

Λοιπον αμα τα εχεις κανει αυτα, βρισκεις το "υλικο" που θες και το βαζεις σε εναν εξωτερικο δισκο σε δικο του φακελο (δεν εχει σημασια το ονομα) και αυτος ο φακελος να ειναι μεσα στον φακελο GAMES που να ειναι στο root του εξωτερικου. Μετα συνδεεις τον εξωτερικο στο ps3 και τρεχεις το Multiman. Πατας select+αριστερο μοχλο για να σκαναρει τον δισκο για νεο υλικο (μπορει να το κανει και αυτοματα, αλλα εχε το υποψιν σου), και αν ολα ειναι σωστα, σου το βγαζει στη λιστα με το εξωφυλο του. Απο κει και περα πατας Χ πανω του και κανει restart το ps3 και πλεον στο δειχνει σα να το εχεις βαλει μεσα στο bluray drive. Οποτε το τρεχεις αποκει σα να ηταν στο drive.

Μερικες παρατηρησεις :

Αν δεν παιξει και κολλησει καπου, τοτε στο Multiman το τρεχεις με select+X. Αυτο μονο την 1η φορα, μετα το αποθηκευει και θα το κανει αυτοματα οποτε το τρεχεις μονο με Χ απο την δευτερη και μετα.

Αν δεν παιξει ΟΥΤΕ ετσι, τοτε ή εχεις κατεβασει κατι bad, ή θελει καποιο patch που σου διεφυγε. Οσα εχουν patch, ειναι σε μορφη .PKG και τα τρεχεις 1 φορα απο καποιο στικακι κατευθειαν στο XMB και τελειωσε δε χανασχολεισαι.

Γενικα οτι ειναι φτιαγμενο για 3.55 και πριν συνηθως δε θελει patch. Οτι βγηκε μετα το 3.55 συνηθως θελει, και αν ειναι πολυ φρεσκο, αργει και σχετικα να βγει.

Ο εξωτερικος σκληρος να ειναι παντα FAT32 formatted, και αμα το "υλικο" εχει αρχει πανω απο 4gb, τοτε κατεβαζεις ενα προγραμμα που λεγεται Split4G και το περνας αποκει πρωτα πριν το μεταφερεις στον εξωτερικο (σπαει τα μεγαλα αρχεια με τροπο που το multiman ξερει να τα ξαναενωσει μετα αυτοματα).

Αν συμβαινει αυτο, τοτε σημαινει οτι απαραιτητα πρεπει να το αντιγραψεις στον εσωτερικο του PS3 αλλιως δε θα παιξει (γιατι πρεπει να ξαναενωθει το αρχειο εκεινο, αλλα θα γινει αυτοματα μην ανυσηχεις). Για να το αντιγραψεις, αφου το σκαναρει και το βρει ο Multiman, πατα το κουμπι που πρεπει (δε το θυμαμαι) για να κανει copy στον εσωτερικο. Και μετα σβηστο απο τον εξωτερικο.

Τελος, καποια "υλικα" παιζουν ΜΟΝΟ απο τον εσωτερικο και καποια ΜΟΝΟ απο τον εξωτερικο. Αυτο αν δε το δεις εκει που το βρηκες θελει πειραματισμο. Ακομα δηλαδη και να μην εχει μεγαλο αρχειο, μπορει να παιζει (σωστα) μονο απο τον εσωτερικο. Αυτο μπορει να το καταλαβεις και στην πορεια γιατι μπορει να ξεκιναει κανονικα αλλα καπου να σκαλωνει. Αν γινει αυτο, πρωτα δοκιμη με select+X και μετα αντιγραφη στον εσωτερικο.

Αυτα σε γενικες γραμμες, και νομιζω ημουν αρκετα προσεκτικος οπως τα εγραψα...

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.