Jump to content



Φιλος φτιαχνει PC. Θελουμε την βοηθεια σας!


fanisk

Recommended Posts

Θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αν μπορείτε και με συγκεκριμένες λύσεις δεν θα με χάλαγε καθόλου. Αυτά που θα κρατήσω είναι :

HDD 120GB

GeForce 4 Ti4600

Plextor CD-RW 52x

Floppy

Eπομένως ψάχνω για :

Κουτί

Motherboard

Eπεξεργαστή

RAM

DVD-RW

Kάρτα ήχου(κάτι απλό)

Modem

Aν θυμηθώ κάτι άλλο θα γράψω

Γενικά θέλω κάτι καλό και σχετικά οικονομικό

Please βοηθείστε!

Θελουμε τη βοηθεια σας:help: :worship:

Link to comment
Share on other sites

Φανη θα τον ρωτησω αλλα δεν νομιζω να θελει να ξεπερασει τα 1000...

Δεν εχω το κινητο του να τον ρωτησω τωρα, το παιδι ειναι μελος(κι εγω!) του www.gtc.gr και εκανε την ερωτηση εκει περα...

Γιαννη τι σημαινει το ROTFLMAO ?

Link to comment
Share on other sites

Κουτί πάρε το chenbro από το hac.Πολύ καλή τιμή και καλή κατασκευή!!Στον μπάρτον συμφωνώ και εγώ,2500,μητρική μια αμπιτ νφ7 guru,liteon dvdrw καλύτερα και 2*256ΜΒ μνήμη για dual DDR.Και δεν θα κοστίσει πολυ...Μοντεμ ένα usb V92 56k μακριά από krypto.Πολλοί την έχουν πατήσει!!!Κάρτα ήχου την audigy thn es γύρω στα 30 ευρώα νομίζω έχει.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Λοιπόν είμαι διατεθημένος να δώσω γύρω στα 600 ? αλλά αν είναι με 700 να υπάρχει μια καλύτερη λύση που να αξίζει δεν θα τα λυπηθώ. Τώρα παιχνίδια δεν μπορώ να πώ ότι παίζω, τα έχω κόψει τελευταία αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... Τουλάχιστον ,η κάρτα γραφικών μου νομίζω ότι είναι αρκετή.

Θέλω να τρέχω ταυτόχρονα προγράμματα και να μην γονατίζει. Γενικά θέλω ένα σταθερό και γρήγορο μηχάνημα. Θα ήθελα 3άρι επεξεργαστή αλλά αν ο 2,8 είναι πολύ πιο φτηνός θα τον προτιμήσω. Ελπίζω να έγινα κάπως πιο συγκεκριμένος.

Ας ακουσουμε τις προτασεις σας τωρα!

Ο P4 3 και P4 2.8 με ποιους AMD μπορουν να συγκριθουν?

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορειτε καντε μια συνθεση για

Κουτί

Motherboard

Eπεξεργαστή

RAM

DVD-RW

Με εναν 2.8 prescott...αφου δεν τον ενδιαφερει το οβερκλοκ δεν νομιζω να τον πειραζουν οι ανεβασμενες θερμοκρασιες του...δεν ξερω...

Link to comment
Share on other sites

Αυτή της εποχή οι πρεσκοτ P4 είναι αίσχος!! Πολύ καυτοί και στην κανονική τους λειτουργία θα πάθει πλάκα ο φίλος σου υπολογιστή θέλει, όχι ψηστιέρα

Ένας P4 2800 μπορεί να συγκριθεί στα ίσα με αντίστοιχα μοντέλα A64.

Αλλά για τον φίλο σου πιστεύω ότι ένας barton 2500+ και πάνω και μια μητρική με το nforce2 θα τον ικανοποιηθεί απόλυτα .

Επίσης δε θα χρειαστεί κάρτα ήχου αφού δεν έχει υψηλές απαιτήσεις τώρα πια τα onboard chip ήχου στης μητρικές είναι πολύ αξιόλογα.

Αν επιμένει για intel πάρε P4 Northwood έχει αντάξιες επιδώσεις με τον Prescott αλλά είναι σημαντικά ψυχρότερος.

Αλλά αφού στοχεύετε ψηλά θα πρότεινα 2x512ΜΒ ram τα παιχνίδια τώρα τελευταία έχουν γίνει υπέραπαιτητικά σε μνήμη ακόμα θυμάμαι το far cry στο οποίο όταν πάταγα alt+tab και έβλεπα την χρήση μνήμης αυτή έφτανε τα 600+MB

Και σύντομα αυτές οι απαιτήσεις θα αυξηθούν όποτε για να μη πετάει τα 2x256 μετά ας βάλει από τώρα 2x512.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.