Volrath Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2011 Ποιο από τα 2 κουτάκια λέτε; Θεωρητικά έχουν παρόμοια τιμή. Εμφανισιακά με χαλάει λίγο το raven (αυτό το champagn-y χρώμα το σκοτώνει, είναι και λίγο καγκούρικο) αλλά μου αρέσει η κάθετη διάταξη. Από όλα τα reviews που διάβασα, έχει καλή ψύξη, αλλά ακούγεται πολύ στο max. Στo corsair μου αρέσει cable management, οι χώροι, η και η απλή εμφάνιση του. Όμως με χαλάει που δεν έχει fan filters στο πλάι, μιας και θα μπουν αναγκαστικά 2χ120 εκεί. Έχετε υπ'οψιν ότι θα μπούν sli 2 460gtx κάρτες, που δεν έχουν την ψύξη που βγάζει τον αέρα έξω. (Μιλάω για αυτές). Για πείτε γνώμες.
PREDATOR 15 Αύγουστος 13, 2011 #2 Αύγουστος 13, 2011 Αφού σου αρέσει η κάθετη διάταξη Raven από εμένα.Πολύ πιο όμορφο και από χώρους δεν πάει πίσω σε σχέση με το Corsair.+ το plexi που του δίνει άλλη αίσθηση.....
Borg Αύγουστος 13, 2011 #3 Αύγουστος 13, 2011 raven η καθετη διαταξη ειναι οτι καλυτερο για εμενα απο πρακτικους λογους και φυσικης
GFFermari Αύγουστος 13, 2011 #5 Αύγουστος 13, 2011 -1 για το Raven - Δειχνει ψευτικο, φθηνο και εμφανισιακά ειναι απαραδεκτο. Ο ιδιοκτητης του εχει λαχανι φωσφοριζε αμαξι 12ετιας με 4πλη εξατμιση, αεροτομη-απλωστρα για τα ρουχα, φωτακια NEON, ζαντες 42'' και Ultra θορυβωδες μοτερ 125db με αποδοση 27Hp σημερα. Τελος ο ιδιοκτητης συχναζει σε υποχθονια αναψυκτηρια(!) αμφιβολου ποιοτητος σε χωριά όχι πανω απο 500 κατοικους και σε λαικες συγκεντρωσεις-πανηγύρια οπου και μονο που εφερα την εικονα στο μυαλο μου, τα ρουχα μου μύρισαν λουκανικο χωριατικο και πανσετα... +1 για το Corsair - Που απλα get the job done... ΥΓ.
venom7 Αύγουστος 13, 2011 #6 Αύγουστος 13, 2011 Raven και από μένα.Η κάθετη διάταξη λέει και από θέμα cable management δεν πάει καθόλου πίσω.
icy20 Αύγουστος 14, 2011 #8 Αύγουστος 14, 2011 To raven καλο ειναι αλλα καγκουρικο για τα γουστα μου.Ειμαι του minimal...Γιαυτο και εχω το 800D...Αρα καταλαβαινετε τι ψηφιζω...
The One Αύγουστος 19, 2011 #10 Αύγουστος 19, 2011 Απ οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα γουσταρουν να πηγαινουν κοντρα στους νομους της φυσης.:P:P:P:P:P
wesker Αύγουστος 19, 2011 #11 Αύγουστος 19, 2011 Απ οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα γουσταρουν να πηγαινουν κοντρα στους νομους της φυσης.:P:P:P:P:P Όχι απλά δεν μου αρεσου τα κουτιά με minimal σχεδίαση! Και αφού σε θέμα ψύξης και cable management είναι παρόμοια προτειμώ το raven σαν σχέδιο.
winters Αύγουστος 19, 2011 #12 Αύγουστος 19, 2011 Θα το βγάλετε βόλτα του κουτί; Τι χαζομάρες γράφεται για καγκουριές etc..
wesker Αύγουστος 19, 2011 #13 Αύγουστος 19, 2011 Θα το βγάλετε βόλτα του κουτί; Τι χαζομάρες γράφεται για καγκουριές etc..Σωστά. Είναι στο μάτι και στην αισθητική του καθενός πως χτυπάει το κάθε case. Ο κολλητός μου πχ τα κουτιά των Alienware τα βρίσκει too much απο αισθητικής άποψης. Εμένα μου αρέσουν. Είναι καθαρά θέμα γουστου του καθένα.
Volrath Αύγουστος 19, 2011 Author #14 Αύγουστος 19, 2011 Να σου πω πώς εννοούσα εγώ το καγκούρικο. Έχει πολλά στοιχεία τα οποία ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι μόνο για την εμφάνιση (δεν έχουν κάποιο άλλο -λειτουργικό- ρόλο). Όταν αυτά τα στοιχεία είναι πολλά και υπερτονισμένα, τότε για μένα χαρακτηρίζεται "καγκούρικο". (η έκφραση δεν έχει να κάνει μόνο με αυτοκίνητα).Σε πολλούς αρέσει αυτό, προσωπικά το βρίσκω αντι-αισθητικό.Για παράδειγμα το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν κοιτάζεις το raven είναι γωνίες/ακμές. Σε όλο το κουτί. Και οι σαμπανί γραμμές αναγκάζουν το μάτι σου να περάσει πάνω από όλες.
vagsk Αύγουστος 19, 2011 #15 Αύγουστος 19, 2011 Το corsair είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα λόγω της διάταξης του. Θέμα cable management δεν τίθεται Από θέμα εξωτερικής εμφάνισης και τα 2 είναι εντυπωσιακά.+1 στο Corsair από εμένα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.