Jump to content



Aγορά νέα φωτογραφικής μηχανής


Recommended Posts

Καλημέρα

Με επείγει το θέμα να αγοράσω μια νέα φωτογραφική μηχανή.Έχω μια olympus απο το 2003 αλλά έχει βγάλει τα ψωμιά της.Το budget μου φτάνει μέχρι 300,00 - 350,00 € maximum

Με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση η καλή ποιότητα εικόνας σε χαμηλό φωτισμό (χωρίς φλας) για να βγάζω τον νεογέννητο γιο καθώς,η καλή ποιότητα βίντεο γιατί βαρέθηκα συνέχεια με την βιντεοκάμμερα και κυριώς τα χρώματα να είναι "ζεστά" και όχι θολούρες.... Επίσης η ταχύτητα στις λήψεις είναι κάτι που θα ληφθεί υπ'όψιν

Έχω καταλήξει σε αυτές τις μηχανές

Sony DSC-HX7V

Canon PowerShot SX230 HS

Canon PowerShot S 95

Panasonic Lumix DMC-TZ20

Sony CyberShot DSC-HX9V

Θα ήθελα την αποψή σας.Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Αυτά που ζητάς δείχνουν DSLR.. :D

Η ΤΖ20 είναι χειρότερη από την ΤΖ10, η ΗΧ5V στα περίπου 180€ που μπορείς να τη βρεις στο κέντρο είναι πολύ πιο συμφέρουσα αγορά από την HX9V στα 300+ (δε χάνεις τίποτα σε ποιότητα), η S95 είναι πολύ ΟΚ.

Για λίγο παραπάνω αξίζουν οι Olympus XZ-1 και Panasonic LX5..

Link to comment
Share on other sites

Για το video δες samples στο youtube να παρεις μια ιδεα.

Εχω την HX5V εδω και κανα μηνα περιπου.

Εχει καποιες λειτουργειες για καλες φωτο σε χαμηλο βραδυνο φωτισμο, antimotion blur αλλα και handheld twilight. Google them και δες αν σε βολευουν.

Η ποιοτητα κατασκευης με εχει ψιλοαπογοητευσει, πολλα μερη ειναι φτηνο πλαστικα.

Link to comment
Share on other sites

με τον καιρό πιθανότατα θα γίνει και αυτό. το σίγουρο είναι ότι μια dslr με τον aps-c αισθητήρα θα δώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια δύσκολη περίπτωση σε σχέση με τον pin-size αισθητήρα μιας compact.

Βtw, η προσφορά που αναφέρεται στο ποστ #3 δεν ισχύει πλέον.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγώ παίδες έχω εδώ και ένα εξάμηνο την SONY-WX5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από ποιότητα φωτογραφίας(ποιότητα DSLR σύμφωνα με τα γραφόμενα σε κάποια Reviews), ΚΑΙ σε σκοτεινές λήψεις αλλά το σημαντικότερο: Δεν χρειάζεται πλέον να κάνω αγορά FULL-HD Camcorder που σκεφτόμουν,αφού με καλύπτει ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα!Απλά εφοδιαστείτε με 2-3 ακόμη μπαταρίες επιπλέον(και οι OEM κάνουν την δουλειά τους) γιατί η FULL-HD λήψη τρώει πολύ μπαταρία!Τώρα πρέπει να έχουν βγεί η WX7 και WX9!Καλές και μικρές,για όποιον ΔΕΝ θέλει να κουβαλάει μια DSLR στις εξορμήσεις του.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπήκα στο νήμα ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Μια Sony που είχα "ψόφησε" το καλοκαίρι και ψάχνω (χαλαρά λόγω οικονομικής δυσπραγίας) καμιά μηχανή. Διάβασα τα παραπάνω με προσοχή αλλά επειδή το budget που σκέφτομαι είναι πιο περιορισμένο -300 (για την ακρίβεια 250+) θα ήθελα μια βοήθεια.

Έχω εντοπίσει την Olympus SP-810UZ στα Multirama και απ' ότι είδα στο Skroutz η τιμή είναι στα 269 ευρώ (εκτός από το Adorama στα 254). Από τα (πολύ) λίγα που ξέρω είναι ok για μένα, απλά αν κάποιος ξέρει το μοντέλο και έχει κάποια σοβαρή ένσταση θα ήμουν υπόχρεος αν άκουγα μια παραπάνω γνώμη.

...μην φάμε καμιά φρίκη τέτοιες εποχές :slap:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.