Jump to content



Joomla: Άνοιγμα thumbnail--> κανονικό μέγεθος εικόνας


johncsj

Recommended Posts

Το "θέμα" μου είναι το παραπάνω. Θέλω απλά σε ένα μακροσκελές άρθρο, η εικόνα να μην πιάνει τον κανονικό χώρο γιατί θα χρειάζεται πολύ scrolling για να δει κάποιος όλη τη σελίδα. Θα μου χρειαστεί λοιπόν ένα plug-in το οποίο θα δείχνει σε thumbnail την εικόνα, και όποιος θέλει να μπορεί να την ανοίγει. :flower:

Σημειωτέον ότι έχω ήδη χρησιμοποιήσει το multithumb που είναι μέσα στο joomla, αλλά ο server μετατράπηκε σε serNer, οπότε δεν αποτελεί λύση (δηλαδή από εκεί που άνοιγε σε 1 sec η σελίδα, τώρα θέλει μισό λεπτό).

Επίσης είμαι σίγουρος ότι γίνεται εξ αιτίας του mutlithumb γιατί μόλις το απενεργοποιώ, το site δουλεύει μια χαρά και πάλι.

Μήπως λοιπόν ξέρετε κάποιο άλλο εργαλείο που να έχει αυτή την ιδιότητα (και να είναι το ίδιο απλό και εύχρηστο, γιατί είμαι κάτι χειρότερο από αρχάριος :p )?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :flower::)

Υγ: Έκανα νέο thread, δεν ξέθαψα επίτηδες το παλιό thread, γιατί τα 2 θέματα μεταξύ τους είναι λίγο άσχετα. Παρ' όλα αυτά, αν κάποιος από τους admin/mods του forum θέλει να τα ενώσει ας το κάνει. Κανένα prob. :flower:

Link to comment
Share on other sites

το κανεις εγκατασταση, το ενεργοποιείς (extentions - plugin manager - enable το plugin) και γράφεις στο article μεσα εκεί που θες να βάλεις την εικόνα , τον κώδικα που σου δίνει , δες και στα examples.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ναι... πως λειτουργεί ήθελα να μάθω... (όχι την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση).

Να 'σαι καλά φίλε Λευτέρη.:flower::) Όταν τελειώσω θα δώσω link να μου πεις γνώμη (πάρα πολύ απλό site, αλλά μία γνώμη/συμβουλή για κάποια διόρθωση δε θα με βλάψει). :)

Link to comment
Share on other sites

Sorry για το double post, αλλά... φίλε Λευτέρη με το rokbox πρέπει να βάζω εικόνες που είναι μόνο στο joomla (στο server δηλαδή), ή δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι και π.χ. στο imageshask? :flower::)

Link to comment
Share on other sites

Έτοιμο το site (κατά 99% :p).

Αρχική

Έχω κάτι προβληματάκια με τις ονομασίες των εικόνων που έχω ανεβάσει αλλά, μάλλον θα το λύσω. Φίλε lefteriz σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Η βοήθειά σου ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη. :flower::)

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα το sigplus, απο την ίδια ιστοσελίδα με εκείνη του πρώτου προγράμματος που σου πρότεινε ο φίλος παραπάνω, αλλά αν αυτό σου φαίνεται κάπως πολύπλοκο (μερικές φορές να το κάνεις, μετά θα φαίνεται εύκολο), μια πιο απλή αλλά πολύ λειτουργική επέκταση είναι και το mavik thumbnails ή ακόμη το SP Thumbnail

όλα αυτά από εδώ

Home - Joomla! Extensions Directory

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε vgiozo για την απάντηση, αλλά με λίγες διορθώσεις το site αυτό τελείωσε. :)

Ο φίλος μου που το το έφτιαξα λοιπόν, μου είπε θα μου βρει κι άλλα άτομα να τους κάνω ένα μικρό και απλό site σαν αυτό (ε ρε τους βαριόμοιρους τι τους έμελλε να πάθουν :hehe:). Εκεί λοιπόν θα τα δοκιμάσω.

Όταν τελειώσω κι από εκεί... θα ξαναδώσω link από εδώ. :flower::)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.