Jump to content



4-Bay Hard Drive Docking Station


DJD

Recommended Posts

Τώρα με το Shuttle δεν έχω χώρο για 6 δίσκους όπως είχα στο Cosmos οπότε ψάχνω για κάτι που να μπορώ να το βάλω μέσω USB. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει σε USB3 είναι αυτό: Dabs Ireland - StarTech.com 4 Bay eSATA USB 3.0 to SATA Hard Drive Docking Station for 2.5/3.5" HDD (SATDOCK4U3E) αλλά στα 140 ευρώ δεν με πολυψήνει. Η άλλη λύση είναι να πάρω δύο τέτοια http://www.thelab.gr/ssds-hdds-and-controllers-reviews/akasa-duo-dock-2s-review-97938.html αλλά και θα πιάνουν παραπάνω χώρο στο γραφείο και θα χαλάσω και 2η usb.

Έχετε δει καμία άλλη λύση; Προτείνετε κάτι άλλο;

Link to comment
Share on other sites

αλλά και θα πιάνουν παραπάνω χώρο στο γραφείο και θα χαλάσω και 2η usb.

Το δεύτερο κομμάτι της πρότασης υποθέτω μπορεί να λυθεί και με έμμεσο τρόπο. Ένα hub π.χ. (υποθέτω υπάρχει για USB3) ή ένας επιπλέον USB controller σε PCIe.

Μια άλλη λύση θα ήταν(?) ίσως και κάποιο docking station με eSATA.

Link to comment
Share on other sites

Κώστα, επειδή πάς σε πολλούς δίσκους Imho, κάνε ενα χειροποίητο cage και πάρε και μια mitx ότι νάναι και κάνε ένα νασάκι. Ωστε και ethernet να έχεις και επεκτασιμότητα.

imho όχι παραπάνω απο δύο δίσκους σε Docking station. Απο θέμα θερμοκρασιών και μόνο. Ανάλογα και τους δίσκους κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Μου ήρθε εχθές το Startech. Εκ πρώτης ματιάς (δεν έχω τρέξει benches ακόμα) όλα δείχνουν άψογα. Το έβαλα στην πρίζα, σύνδεσα το usb (έχει κι η e-sata), κούμπωσα τους 4 δίσκους κι αμέσως αναγνωρίστηκαν. Έχει δύο ανεμιστηράκια στο κάτω μέρος και μπορείς με μια ροδέλα να ορίσεις αν θα ναι ανοιχτά και σε τι ταχύτητα θα δουλεύουν. Μια χαρά το βλέπω μέχρι στιγμής, θα επανέλθω αργότερα με νούμερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.