Jump to content



Θα αγοράζατε ενα Chromebook ?


MUL

Chromebook. Θα το αγοράζατε?  

15 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν ειναι ενα βήμα μπροστά ή 2 βήματα πισω . Προσωπικά δεν τα το αγόραζα , δεν μου αρέσουν τα τόσο κλειστά συστήματα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1PPrIst8ymc&feature=channel_video_title]Samsung Chromebook - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Όχι ευχαριστώ. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στο μέλλον μάλλον θα μπαίνω στο Internet από virtual OS, ώστε να είμαι σίγουρος ότι το βασικό μου σύστημα έχει μοναδική επαφή με τον κόσμο μέσω του βύσματος... τροφοδοσίας. Σιγά μην εμπιστευτώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην Google και τονίζω το "τα πάντα", διότι εμπιστευόμαστε το λειτουργικό της microsoft, το mail της yahoo, εν μέρη κάποιες πληροφορίες για μας στο Facebook. Αλλά είναι άλλο να μοιράσεις 3-4 στοιχεία για σένα σε 3-4 εταιρίες και άλλο να φακελώσεις με κάθε λεπτομέρεια τον εαυτό σου σε μια και μόνη εταιρία η οποία αν δεν κάνω λάθος όλο και ανακαλύπτουμε εδώ και εκεί ότι δεν είναι και τόσο αθώα (κάτι για τα mails διαβάζουμε, κάτι για τον τρόπο που μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα αναζήτησης, κάτι για το που βρισκόμασταν εμείς και το Android κινητό μας).

Link to comment
Share on other sites

Ένα Netbook μόνο για google? ευχαριστώ αλλά προτιμώ να πάρω netbook και να κάνω τα ίδια... και παραπάνω. Παντελώς άχρηστο φαίνεται. Εκτός εάν είναι τόσο εξευτελιστικά φθηνό και πές να πουλήσει ως gadget που και πάλι δύσκολο το βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.