Jump to content



πρόβλημα με driver για lifevιew flyvideo 2000


Dorian

Recommended Posts

είχα κάτι περσινούς επίσημους driver δε θυμάμαι ποιους και δούλευαν σχετικά καλά. την κάρτα δεν τη χρησιμοποιούσα για κάποιο διάστημα και μάλλον έχασα τους driver . κατέβασα κάποιους που είχε στο site 3.2 (δεν έχει άλλους) αλλά η συσκευή που γράφει μετά είναι prime 30 και όχι η σωστή 2000 και όπως είναι αναμενόμενο δεν δουλέυει. Έχει κανένας αυτή την κάρτα να μου πει τι παίζει γιατί δεν βγάζω άκρη. έχω στείλει email στην εταιρία 1 μήνα αλλά με έγραψαν κανονικά όπως και σας προτείνω να κάνετε για αυτή την κωλομάρκα.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι τους κατέβασες από εδώ: http://www.lifeview.com/Download_FlyVideo2000.html

Κοίταξες μήπως άλλαξε και η εφαρμογή της κάρτας TV? Μήπως πρέπει να κατεβάσεις και την καινούρια εφαρμογή πέρα των οδηγών?

Αν δεν βρίσκεις λύση πάντως κατέβασε το DScaler και απλά απόλαυσε ποιότητα εικόνας που δύσκολα θα σου δώσει το οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Και πρόσεχε. Το DScaler ΔΕΝ χρειάζεται drivers!!!!!

http://prdownloads.sourceforge.net/deinterlace/DScaler418.exe

Link to comment
Share on other sites

αυτούς είχα κατεβάσει και δεν δουλεύαν.

έβλεπε με το powerVCR 3 η εφαρμογή που δίνει είναι απαράδεκτη.

Το dscaler δεν παίζει ήχο κάπου στο site του dscaler γράφει ότι έχει πρόβλημα με αυτή την κάρτα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.