Jump to content



προβλημα με ti4200


haris1984

Recommended Posts

λοιπον παιδια...πριν απο εναμιση χρονο ειχα παρει μια καρτα msi ti4200 απο ram-shop η οποια ηρθε πακετο με το συστημα μου τοτε..απο προχτες ομως μου κανει κατι κουλα...artifacts ακομα και σε default ταχυτητες...και λεω να τους τη στειλω για rma...τι γινεται ομως...πανω η καρτα γραφικων εχει την παθητικη ψυκτρα της ζαλμαν...πριν απο αυτη ειχα βαλει το ψυκτρακι της thermaltake που ειναι ολο χαλκινο γιατι το ανεμιστηρι της msi ειχε σταματησει...το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν τους το παω με την ψυκτρα της ζαλμαν,και δεν μπορω να βρω που εχω πεταξει την αναθεματισμενη ψυκτρα της msi...αν τους το παω με την thermaltake λετε να μου πουν να ξεκουμπιστω?...θυμαται κανενας την τιμη της ti4200 περιπου τον οκτοβρη 2002?σε περιπτωση που δεν μου την αντικαταστησουν με ιδια(αν μου την αντικαταστισουν γιατι ειναι και λιγο για τον γιουτσο το μαγαζι) να ξερω προς τι θα στραφω με τα λεφτα που θα μου χρωστανε...ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

Είχα πάρει την Msi ti4600 την ίδια περίοδο 380ε από multirama,νομίζω η 4200 ήταν κάπου 60-70ε πιο κάτω.Δύσκολο πάντως να στην αλλάξει οποιδήποτε κατάστημα-όχι το συγκεκριμένο μόνο- με άλλη ψύκτρα.

Link to comment
Share on other sites

Ενημερωσε μας τι εγινε με το εν λογω καταστημα γιατι εχω και εγω μια ιδια αγορασμενη απο εκει κοντα στα τελη του 2002 250 και σκεφτομαι να την παω για καμια αντικατασταση με τιποτα καλυτερο.Πες μου αν θα σου δωσουν πιστωτικο και ποσο σε παρακαλω!!

Link to comment
Share on other sites

Δες λίγο τις θερμοκρασίες σου.Εμένα μια παρόμοια chaitech ti4200 me ανεμιστηρακί και ψύκτρες στις μνήμες μετα απο30 min λειτουργίας κολάει το σύστημα και είναι θέμα θερμοκρασίας.(Στο χώρο που το έχω εχει 30C και πλέον χρησιμοποιώ εξωτερικο ανεμιστήαρα

για την ψύξη του υπολογιστή και έχουν σταματήσει τα κολλήματα)

Link to comment
Share on other sites

δεν παιζει να ειναι θεμα λαθος ψυξης...ο ανεμιστηρας ειναι ολος χαλκινος με ceramique, εναντι του παλιου αλουμινενιου της msi και το τζατζικι,και εχω βαλει και εναν ανεμιστηρα να πεταει κρυο αερα πανω στην καρτα γραφικων απο εξω...λες να χρειαζεται και παραπανω για να τρεξει σε default?...μην τρελαθουμε...

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς την κανονική ψήκτρα της MSI δε πρόκειται να σου την αλλάξουν και δεν ευθύνεται το μαγαζί γι αυτό. Είναι κανόνες της ίδιας της εταιρίας για το RMA.

Επίσης μη νομίζεις ότι αν σου δώσουν λεφτά αντί για κάρτα θα σου δώσουν τόσα όσα κόστιζε η κάρτα σου τότε εκτός του ότι είναι αδύνατο είναι και παράλογο.

Θα σου δώσουν τόσα λεφτά όσα χρειάζεσαι για να πάρεις κάτι ισοδύναμο με αυτό που είχες πάρει τότε. (αν και πάλι απίθανο το κόβω)

Αν τελικά βρεις κάποια ψήκτρα της MSI να επιδιώξεις να πάρεις κάποιος κάρτα παρόμοιων επιδόσεων δε νομίζω να βγάλεις άκρη με τα χρήματα..

Link to comment
Share on other sites

κατι ισοδυναμο???????αυτοι οι τυποι μου ελεγαν πως μια fx5200 αποδιδει σαν την δικια μου...και η δικια μου ειναι αρκετα καλυτερη απο μια 5600 ultra...θα μου φορτωσουν καμια ******* και θα τρεχω...αλλα εχω την εντυπωση πως σου δινουν κατι ιδιας αξιας...νομιζω..

Link to comment
Share on other sites

Ίδιων επιδόσεων είτε ίσης άξιας (αυτή που έχει τώρα) το ίδιο πράγμα είναι.

Καλά σίγουρα Η 4200 είναι μακραααααν καλύτερη από την FX 5200.

Στο DX 8.1 είναι πράγματι καλύτερη και από την 5600θultra.

Απλά η 4200 δεν υποστηρίζει DX9, που το υποστηρίζει η5600.

Προσπάθησε να πάρεις κάτι σε 5700 (όχι LE, SE ή οτιδήποτε άλλο «πρόσθετο») και το πολύ να πληρώσεις μια μικρή διάφορα (εξαρτάτε από τη θέληση και τις δυνατότητες του πωλητή)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω μια ψυκτρα απο MSI Ti4800SE 8x Η οποια δεν εχει δουλεψει καθολου. Ειναι αυτη που φαινεται σε αυτην τη φωτο: 8900_46td.jpg

Αν ειναι 4200 8x παιζει να ειναι ιδιο.

Μπορεις να προσπαθησεις να στειλεις πρωτα mail στην MSi εγοντας οτι ψοφησε το ανεμιστηρακι και να σου στειλουν καινουριο, μαλλον μαζι με ολοκληρη ψυκτρα οποτε να το πας με αυτην για εγγυηση

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από haris1984 [Χθες, στις 13:10]

και μηπως εντος αθηνων εχει κανεις σας καμια ψυκτρα απο μσι τι4200 να καθεται?...αν ναι θα με βοηθησετε πολυ...

Και εγω την μαματη την ψύκτρα την εχω στείλει προ πολλού ρε γμτ!!

Πάντως θέμα θερμοκρασίας μου φαίνεται πολύ δύσκολο να είναι οπως λες και εμένα η δικιά μου είναι στα 317 core με 38 βαθμούς αλλα και με νεράκι πάνω του και οι μνήμες 610 χωρίς καν ψυκτράκια!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.