Jump to content


WIFI PROBS


spH3RiCal

Recommended Posts

Εχω δυο λαπτοπ και ενα ασυρματο ρουτερ το οποιο διαμοιραζει ιντερνετ. Το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που κλεινω τα λαπτοπ, την επομενη φορα συνδεεται αυτοματα μεν αλλα Limited με αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο νετ.. Restarts, αλλαγες IP (auto-manual), enable-disable κτλ δεν εχουν πιασει.. Το προβλημα λυθηκε (για ενα ανοιξε-κλεισε) οταν αλλαξα το ονομα του δικτυου..

Κατι μου διαφευγει αλλα δε ξερω τι..

Το λειτουργικο ειναι win7 starter και το router το ασυρματο της Baudtec που ερχοταν μαζι με το connex..

Link to comment
Share on other sites

Τότε νομίζω είναι καλύτερο να μικρύνεις το όριο του dhcp (πχ 20') ώστε να γίνεται σίγουρα release η IP προτού ξανανοίξεις τον υπολογιστή και την ξαναζητήσεις.

Εγώ όπως και παραπάνω θα πρότεινα το αντίθετο,ούτως ώστε να αργεί να λήξει το lease οπότε να μην γίνεται από τη μεριά του router

Link to comment
Share on other sites

Αν έχει λήξει το lease time θα σου δώσει άλλη IP ή θα ξαναδώσει την ίδια αν θυμάται παλιότερα leases. Το πρόβλημα θα είναι αν το lease είναι ενεργό και το pc αρχίσει από την αρχή τη διαδικασία (που ούτε και αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα, αφού ο dhcp server κανονικά πρέπει να απαντήσει με την ήδη δοσμένη IP και να ανανεώσει το lease time).

Δηλαδή και στις 2 περιπτώσεις δε θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα, αλλά άντε να βγάλεις άκρη.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Λοιπον, το ιδιο προβλημα και με 3ο λαπτοπ. Εδω το προβλημα παρουσιαστηκε οταν του εβαλα τα 7 (και τα αλλα δυο τα 7 εχουν), με τα ΧΡ που ειχε πριν ολα ηταν μια χαρα.. Αρα μαλλον φταιει το λειτουργικο.. Any ideas?

εδιτ: Κατι πρεπει να παιζει μετον κωδικο. Ενω ημουν συνδεδεμενος αποσυνδεεται, παω να συνδεθω, μου ζηταει κωδικο, βαζω, τιποτα, ξαναζηταει, τιποτα παλι, την τεταρτη φορα συνδεεται Limited. Βγαζω τον κωδικο απο το router, συνδεομαι κανονικα, οριζω παλι κωδικο, τον βαζω συνδεεται κανονικα.. Τι διαολο, χανω κατι? :S

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.