Jump to content

DJD

Recommended Posts

R u sure??

γιατί χτες έκλεισα για έναν γνωστό και οι τιμές που είδα ήταν πολύ πιο κάτω.

(πειραιάς χανια)

Ψες ξάνιξα από τσι Μινωικές για δίκλινη καμπίνα στο βραδυνό δρομολόγιο (εδά έχουμε και το κοπέλι μαζί, δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τίποτα λιγότερο) και το αυτοκίνητο, όσο είπα 485€. Πειραιάς-Ηράκλειο αυτά.

Oπ τζιπάβλη, Κρήτη; Σας καλώ για ρακές στο Ηράκλειο.

Άμα κατέβω σύντεκνε θα έρθω για τις ρακές, αλλά με ένα μισθό σχεδόν μόνο για τα εισιτήρια, καλά 40.. :(

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Αυτοκίνητο πέρυσι για ηράκλειο που πήγα ήταν 130.

Δλδ είσαι 350 ευρώ για καμπίνα πήγαινε έλα 2.5 άτομα ?

το πιτσιρίκι κάτω από 10 πληρώνει -25% και αν είναι κάτω από 5, δεν πληρώνει.

Έχω 2ο ξάδερφο στο Ηράκλειο που ενοικιάζει αυτοκίνητα, αλλά απότι καταλαβαίνω δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου!

Ψες ξάνιξα από τσι Μινωικές για δίκλινη καμπίνα στο βραδυνό δρομολόγιο (εδά έχουμε και το κοπέλι μαζί, δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τίποτα λιγότερο) και το αυτοκίνητο, όσο είπα 485€. Πειραιάς-Ηράκλειο αυτά.

Άμα κατέβω σύντεκνε θα έρθω για τις ρακές, αλλά με ένα μισθό σχεδόν μόνο για τα εισιτήρια, καλά 40.. :(

Σε ΚΑΛΕΣΑ αδερφέ. Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αρκεί να έρθεις.

αν έρθεις και χανιά μέχρι τις 24 βρες με!

Εμ, το σκέφτεσαι ρε Γιάννη; Κεφαλονιά να πας! 120 πήγαινε έλα για δύο άτομα συν αυτοκίνητο. Το μωρό δεν ξέρω αν και πόσο το χρεώνουν. Αλλά σίγουρα δε χρειάζεστε (δεν έχουν) καμπίνες, για 90 λεπτά ταξίδι :p

Εμ, το σκέφτεσαι ρε Γιάννη; Κεφαλονιά να πας! 120 πήγαινε έλα για δύο άτομα συν αυτοκίνητο. Το μωρό δεν ξέρω αν και πόσο το χρεώνουν. Αλλά σίγουρα δε χρειάζεστε (δεν έχουν) καμπίνες, για 90 λεπτά ταξίδι :p

Eχει να οδηγήσει σε έναν από τους καλύτερους δρόμους της Ευρώπης όμως πριν φτάσει στο πλοίο :p

Tι γκαντεμοσαυρος που ειμαι!!

Με πηραν τηλ για συνεντευξη σε δουλεια αυριο και γω αυριο πρωι πρωι φευγω για Ναξο. Εισητηρια, ραντεβου για κατι δουλειες ολα κλεισμενα....

Βαρεμαρα να σαι μονος στο καραβι. Και να εχει κ 2.30€ η τυροπιττα!!! Ε οχι!!! Πως θα περασει η ωρα....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Και να εχει κ 2.30€ η τυροπιττα!!! Ε οχι!!!

3.25€ στα Everest στον Ελ.Βενιζέλο...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

3.25€ στα Everest στον Ελ.Βενιζέλο...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Είναι ευρωπαϊκές τιμές αυτές.

Φιλοξένησα φίλο από Ολλανδία 10 μέρες και όλα του φάνηκαν τσάμπα. Μέχρι και το πιασοκ@λικο ταβερνάκι στα Μάταλα που πήγαμε καταλάθως.

Η κοπελα μου ταξιδευει συνεχεια κ μονο Ελβετια κ Γαλλια ειναι πιο ακριβες απο δω. Συγκεκριμενα στο Αμστερνταμ πορτοκαλαδα 0.5l περιπου 0.30€ απ οσο θυμαμαι. Εδω 1€.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.