Jump to content




DJD

Recommended Posts

Ημέρα 95, φυλακές φυσικού αθήνας

το σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα δεν έχει καθαρίστριες. οι τουαλέτες είναι απροσπέλαστες. τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από παντού. [...]

Ξέρω καλά ότι η κατάσταση είναι απελπιστική, αλλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι οι χρήστες του χώρου αρνούνται να προσαρμοστούν στοιχειωδώς στις τραγικές ελλείψεις. Δεν είναι λογική απαίτηση νοήμονος ανθρώπου να παίρνει ο καθένας μαζί του τα σκουπίδια του σε σακούλα φεύγοντας, αντί να πετάει στο σωρό με τα υπόλοιπα; :o

Link to comment
Share on other sites

Α. Είμαστε φυλακισμένοι. Δεν επιτρέπεται να βγούμε ούτε για να πετάξουμε τα σκουπίδια :p

Β. Τα περισσότερα (π.χ. σε αίθουσες) είναι από τις πρώτες μέρες που κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Προφανώς υπάρχουν κάφροι και παλιοτυροβρωμίκουλοι (κοπυλεφτ, ημιζ), αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που μαζεύουν και σκουπιζουν. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν αρκεί αυτό. Πλέον θέλει φωκο για να απολυμανθεί το μέρος...

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς υπάρχουν κάφροι και παλιοτυροβρωμίκουλοι (κοπυλεφτ, ημιζ), αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που μαζεύουν και σκουπιζουν. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν αρκεί αυτό. Πλέον θέλει φωκο για να απολυμανθεί το μέρος...

Μερικοί βρωμύλοι, μπιχλιάριδες, αρκουδέηδες, σαρδανάπαλοι... στο δικό μας, καπνίζουν άρχοντες μέσα σε διαδρόμους και αίθουσες. Και σα να μην έφτανε αυτό πετάνε ανετότατα τις στάχτες στο πάτωμα. Που να φτιαρίζουν σκατά για την υπόλοιπη ζωή τους.

Link to comment
Share on other sites

Ημέρα 95, φυλακές φυσικού αθήνας

το σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα δεν έχει καθαρίστριες. οι τουαλέτες είναι απροσπέλαστες. τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από παντού. μυρωδιά σαπίλας υπάρχει σε όλους τους χώρους. Ακόμη και τα αδέσποτα που στις παλιές καλές εποχές έκοβαν βόλτες στο κτίριο, μας έχουν εγκαταλείψει.

Ευτυχώς, όμως, η διοίκηση του ιδρύματος φρόντισε να σβήσει το σύνθημα "η κυβέρνηση κερνάει, ο τόμπρας σερβίρει. Πανούκλα(ή κάποια άλλη αρρώστια)", και δεν ασχημαίνει η σχολή φυλακή. Τους ενοχλούν τα συνθήματα, γιατί χαλάνε την αισθητική. Ή μπορεί και να λένε αλήθειες.

Επόμενη ενημέρωση, όταν αρρωστήσει κάποιος από την κατάσταση στις φυλακές. Ή όταν θα μπορέσω να βγάλω φωτογραφίες από την τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.

Αχ μου θυμιζεις τέτοια εποχη πέρσι που κανανε απεργια οι καθαρίστριες στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ.

Θεέ. και. κύριε. Το πώς δε πεθάναμε από κάποια αρρώστια τύπου Ebola x10 είναι αξιον απορίας.

Σκουπίδια στις αίθουσες. Σκουπιδια στους διαδρόμους. Καφέδες πεταμένοι παντού. Τουαλέτες βιολογική απειλή μετάλλαξης. Και το καλύτερο απόλα; Αριστεριστές που "στηριζουν τον αγώνα της καθαρίστριας" να βρωμίζουν ανελέητα μπροστα στα μάτια μας. Λες και δε μας εφτανε η μπίχλα και θέλαμε κιαλλη.

Και όταν έγινε μια προσπάθεια απο μας να καθαρίσουμε, την επόμενη μέρα τα είχανε ξαναβρωμίσει. (πήγανε και βραδι για να μη ξέρουμε ποιος και τι).

Απελπίζομαι απίστευτα όταν βλέπω τόσο σταφρυδισμο...

3cd8a33a.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.