Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

Βικυ Ζ - YouTube

Το ίδιο λες και για τα χιλιάδες βίντεο Fail Compilation/Pranks go wrong/etc ή απλά επειδή είναι Ελληνίδα και δεν θες να γίνει ρόμπα;

Καμία σχέση το ένα είδος βίντεο που συγκρίνεις με το άλλο. Εκεί το βίντεο είναι ο αυτοσκοπός... όχι ο πρωταγωνιστής!!! Αν δεις (όπως και εδώ βέβαια) μέσα σε 12 ώρες έχει γεμίσει το ίντερνετ βίντεο της, φώτο της κλπ κλπ. Έχεις δει σε όλα αυτά τα βίντεο που λες τα "θύματα" να γίνονται "διάσημοι" έστω και στο internet?

Και επειδή (μεταξύ μας τώρα) σα λαός δεν πολυφημιζόμαστε και για τη διακριτικότητά μας, σκέψου τώρα όποιο 14χρονο - 20χρονο που τη βλέπει στο δρόμο πως θα αντιδράει.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά επειδή εγώ είχα κολλητό παλιά που είχε πάρει μέρος σε "αστείο" βίντεο χωρίς τη θέλησή του μάλιστα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν κοιμόταν για ολόκληρα βράδια γιατί ο κάθε "εξυπνάκιας" τον έπαιρνε ακόμα και στο τηλέφωνο για να τον σχολιάσει (και κάποιος "φίλος" του παιδιού το έδινε από εδώ και από 'κει για να σπάει πλάκα!!!).

Sorry κίολας (θα το ξαναπώ) αλλά θα ήταν λιγότερο αστείο αν έκρυβαν το πρόσωπο της κοπέλας καθώς και το όνομά της???

Τέλος το offtopic για μένα, σταματάω εδώ. :)

Link to comment
Share on other sites

και φαντάζομαι ότι μόνο βρόχινο νερό πέφτει σε αυτό το κανάλι..πως δεν του'ρθε καμιά κο***δα στο κεφάλι,μπλιαχ αηδία :sick:

Μπερδεύεσαι, μόνο στην Ελλάδα τις μολέρνουμε κατευθείαν στη θάλασσα. :) Αυτό είναι αποκλειστικά κανάλι απορροής ομβρίων. Εγώ λυπήθηκα το καγιάκ που πρέπει να έγινε από κάτω σαν τον πισινό της μαϊμούς. :cry:

Link to comment
Share on other sites

Σε μια κρουαζιέρα ένας

τυπάς μπανίζει ένα

γκομενάκι που διάβαζε ένα

περιοδικό πολύ

αφοσιωμένα..Την πλησιάζει

και της λέει:

- Σόρρυ κούκλα,αλλά τι είναι

αυτό που διαβάζεις με τόση

αφοσίωση;;

- Λέει για τα πουλιά των

ανδρών..

- Δηλαδή;;

- Λέει ότι οι Αιγύπτιοι την

έχουν μακριά και οι Κρητικοί

την έχουν χοντρή..

- Συγνώμη,δεν σας

συστήθηκα..Αχμέτ

Φορτουνάκης..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QtlhrelDWoY]ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.