Jump to content



Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)


DJD

Recommended Posts

RReoX0K.jpg

Photoshopιά: η σκιά από το αριστερό της χέρι φαίνεται απείραχτη, αλλά η σκιά του δεξιού της χεριού (αυτό με το οποίο βάφει τις βλεφαρίδες της) έχει πειραχτεί. Το χέρι της είναι σχεδόν κολλημένο στο πρόσωπό της και στη σκιά φαίνεται να είναι κολλημένο στον καθρέφτη.

On an unrelated note, κυκλοφόρησε ο νέος αντάπτορας της Hama για HDMI-H20:

gn8XwjC.jpg

077hfej.jpg

Link to comment
Share on other sites

Photoshopιά: η σκιά από το αριστερό της χέρι φαίνεται απείραχτη, αλλά η σκιά του δεξιού της χεριού (αυτό με το οποίο βάφει τις βλεφαρίδες της) έχει πειραχτεί. Το χέρι της είναι σχεδόν κολλημένο στο πρόσωπό της και στη σκιά φαίνεται να είναι κολλημένο στον καθρέφτη

Δεν είναι photoshopιά! η σκιά στον τοίχο είναι από το φως που βγαίνει από το φλας και πέφτει στον καθρέφτη και καταλήγει μετά στον τοίχο. αν πάρεις τη γραμμή του καθρέφτη και ο,τι είναι δεξιά το κάνεις μαύρο βγαίνει ακριβώς αυτό που είναι στον τοίχο (ανεστραμμενο)

Πάντως είναι τόσο πετυχημένη η λήψη που θα μπορούσε να μπει σε μια τέτοια έκθεση:

http://www.thisismarvelous.com/i/4-Amazing-Shadow-Sculptures-by-Tim-Noble-and-Sue-Webster

Έγινε επεξεργασία από kazabubu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.