Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

Banlieue 13 - Ultimatum

Mαρεσε και αυτο στα ιδια επιπεδα με το πρωτο θα λεγα.

7/10

Glengarry Glen Ross

Ωραιο αλλα καπως κουραστικο γιατι εχει παρα πολλους διαλογους.

Φοβερες ερμηνειες απο ολο το καστ(πως να μην ηταν φοβερες να μου πεις:p Pacino Lemmon Baldwin Arkin Harris Spacey nada:) που σε εβαζαν για τα καλα στον χωρο του επαγγελματος.

7+/10

Carrie

Την ειχα ξαναδει πριν χρονια αλλα δεν το θυμομουν και πολυ καλα και ειπα να την φρεσκαρω.

Επος το ταινιακι.

Ρεσιταλ σκηνοθεσιας ειδικα στο τελος...ανατριχιλα.

Η Sissy Spacek ειναι απλα απιστευτη.

8+/10

Link to comment
Share on other sites

Flight

Powerful.

Πολυ δυνατη ταινια με εναν συγκλονιστικό Denzel Washington ισως στον καλυτερο ρολο και πιο απαιτητικο ρολο της καριερας του.

Δεν ξερω τι με κραταει και δεν βαζω το 9αρι.

8+/10

Link to comment
Share on other sites

Flight 5.5/10

Απ'τις χειρότερες του Danzel.

Το σενάριο ήταν τρύπιο σε πολλά σημεία.

[MENTION=10521]jesus[/MENTION] Χρόνια πολλά, πολύχρονος. :p

Έχεις δει άλλες με τον ηθοποιό; Τόσες ταινιάρες, αυτή βρήκες;

Link to comment
Share on other sites

Wtf τι τρυπες βρηκες στο σεναριο.Πραγματικα ειμαι περιεργος.

Καμια 20αρια ταινιες του εχω δει.

Και ναι ειναι απο τους πιο δυνατους τους ρολους.

Ισως υπερεβαλα λιγο στο "ο καλυτερος ρολος του" αλλα ειναι απο τους καλυτερους.

Link to comment
Share on other sites

τρύπες

Ξεκινάει το αεροπλάνο με τέτοια κακοκαιρία;

Μετεωρολογικούς σταθμούς κλπ δεν έχουν;

Το αεροπλάνο ανάποδα; Σε ποιό παράλληλο σύμπαν;

Και άλλα που δεν θυμάμαι, αλλά όσο προχωρούσε η ταινία μου έκανε εντύπωση.

Κατά τη γνώμη μου ήταν η χειρότερη ίσως ερμηνεία ρόλου που έχει κάνει. Κι εγώ 20+ έχω δει.

Έγινε επεξεργασία από Hydra
Link to comment
Share on other sites

Τα αεροπλανα πανε αναποδα οσο παράξενο και αν σου φαίνεται, structurally (+ αεροδυναμικά ) ομως δεν ειναι καλο, αλλο να γινει για λιγα λεπτά που φαντάζομαι θα εγινε στο εργο και αλλο να διατηρησει αυτη τη πορεια αναποδα. Δεν ειναι σχεδιασμενα για αυτο :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Dredd 3D

5/10

Αηδία...λίγο τα effects μου άρεσαν αλλά ως εκεί...το σενάριο παλιό, χρησημοποιημένο σε δεκάδες παρόμοιες ταινείες και γενικώς δεν μου άρεσε ηθοποιία μέχρι πλοκή και μήκος ταινίας...μπορώ με σιγουριά να πω το 1ο (με σταλόνε) ήταν καλύτερο...:flag:

Link to comment
Share on other sites

Fight Club (1999) - IMDb

Απο της καλυτερες που εχω δει τον τελευταιο καιρο...9/10 ανετα!

αργησες λιγο, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.

Εχθες είδα το Seven Psycopaths και γέλασα αρκετά. Καμμένη ταινία, που βγάζει γέλιο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OOsd5d8IVoA]Seven Psychopaths- Trailer (Colin Farrell, Sam Rockwell and Christopher Walken) - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Είδα το HOBBIT επιτέλους. Ας πω εντυπώσεις, σκέψεις και προβλέψεις.

Παρακολούθησα την ταινία σε HFR 48fps 3D. Η τελευταία φορά που 3D στον κινηματογράφο ήταν με το Avatar (2009), η αίσθηση του οποίου ήσαν άθλια. (Village)

Το σημερινό ήταν το κάτι άλλο! Πολύ πιο smoother και ζωντανή η εικόνα, η αίσθηση γενικά! Πήγα έχοντας στον νου δύο παραδοχές, ότι, πρώτον, ο Peter είναι Peter και πώς να το κάνεις... τον εμπιστεύεσαι(!) και, δεύτερον, ότι το Hobbit είναι ένα παιδικό παραμύθι, σε αντίθεση με τον Άρχοντα. Έτσι, λοιπόν, δεν με χάλασαν καθόλου όλες οι σκηνές που προσέφεραν άφθονο γέλιο. Η ταινία ήταν πάρα πολύ αξιόλογη, όμως δεν με συνεπήρε όπως η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, όταν την είδα για πρώτη φορά. Τί έγινε; Μεγάλωσα και δεν είμαι για παιδικά παραμύθια; Δεν θα το έλεγα. Μου άρεσε το βιβλίο, αλλά και δεν είχα παράπονο που δεν ήταν τόσο "σοβαρή" η ταινία, αν μη τι άλλο. Θέλω να την ξαναδώ πάλι, για να μπορώ να πω αν φταίει ο Peter, οι διάλογοι κλπ. Ωστόσο, με ενόχλησε η υπερβολική χρήση CGI (είδα την 3D εκδοχή, ίσως στην απλή να μην είναι ίδια η χρήση), η οποία έκανε τα μοχθηρά και κακά πλάσματα να μοιάζουν ηλίθια. Επίσης, πιστεύω πως έπρεπε να δουλέψουν πολύ περισσότερο το κομμάτι της μουσικής. Εκτός του ότι πολλά tracks έμοιαζαν copy + paste απ' τον Άρχοντα, δεν "έδεναν" και δε βοηθούσαν στην διαμόρφωση της ατμόσφαιρας, όσον αφορά το συσχετισμό τους με τις εκάστοτε σκηνές. Το 3D σαν 3D, παρότι ωραίαο και όμορφη εμπειρία, νομίζω είναι ακριβώς γι αυτό - για την εμπειρία και μόνο! Από εκεί και πέρα, θα ξαναδώ την ταινία άμεσα σε 24fps, καθώς πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο και περισσότερο κοντά στην ατμόσφαιρα του Τόλκιν και της Μέσης Γης. Αν και έχω μια κακή υποψία πως κι εκεί θα υπάρχουν ψεγάδια. Πολλές σκηνές γυρίστηκαν έτσι που εξυπηρετούν τη δυνατότητα 3D και μάλλον θα φαίνονται άστοχες οι λήψεις στην κανονική εκδοχή, όπως για παράδειγμα σκηνές μάχης, αλλά και άλλες. (πολύ slow motion κ.ά)

Στο τέλος δεν πήρα αυτό που ήθελα. Μιας και λέμε για τέλος, ακόμα και αυτό θυμίζει τέτοιο μέτριας ταινίας φαντασίας. Έραγκον πήγα να δω; Πού είναι ο κύριος Φρόντο και ο Σαμ να κλείνουν την ταινία, με σκηνή ανάλογη από εκείνες που σου φωνάζουν "το ταξίδι συνεχίζεται........"; Φρόντο και Σαμ σαφώς δε γίνεται να έχουμε, αλλά καλύτερα να μη μου έδειχνες την τελευταία σκηνή Peter μου, άσ' το όπως ήταν με τους ήρωες να κοιτάνε το βουνό.

Ένα 8 από εμένα, μέχρι να την ξαναδώ και ίσως αλλάξω γνώμη βέβαια.

Υ.Γ: Για ερμηνείες κλπ δεν λέω κάτι, καθώς ήταν φοβερές. Άψογα σκηνικά, κοστούμια, μακιγιάζ επίσης. Ο Μπίλμπο ειδικά! Ποιός Φρόντο μπροστά του, αλλά οι άλλοι χαρακτήρες (βλ. νάνοι) δεν είχαν, όπως είπε κάποιος εύστοχα, δική τους αυτονομημένη δράση, αλλά και γενικότερα ούτε στην αρχή δόθηκε έμφαση στο χτίσιμο του χαρακτήρα τους. Η αλήθεια είναι ότι ο Thorin σαν βασικός ήρωας δε συγκρίνεται όχι με Άραγκορν, όχι με Λέγκολας, ούτε με Γκίμλι! (ευνοώντας φυσικά τους παλιούς μας ήρωες, έτσι)

Έχοντας δει την ταινία 3 φορες (3D 48, 3D, 2D) μπορώ να πω ότι σαν το 2D δεν έχει... Δες την σε 2D και θα αλλάξεις γνώμη για το συναίσθημα. Στο υπογράφω ;)

Γενικά πιστεύω ότι το Hobbit 1 είναι περισσότερο ένα flash back για όλους αυτούς που είδαν μία φορά τον άρχοντα, και όχι για εμάς που το έχουμε δει 2^x φορές από το 2001 μέχρι σήμερα. Η δεύτερη ταινία θα είναι καλύτερη αφού θα πάμε σε μέρη που δεν έχει πάει ο LoTR και ή 3η θα γίνει της πουτ**** με μία εξαιρετική μάχη όλων των λαών και ίσως το καλύτερο 3D με τον δράκο να πετάει, φωτιές, χαμός, πανικός.

Η σκηνή που είναι ολοι οι νανοι και μουρμουρίζουν το Lonely Mountains είναι epic. Όπως και τα γραφικά στο Rivendel, αν προσέξεις η κάμερα κάθεται 2-3 seconds σαν να σου λέει "βγάλε Printscreen" :p

EDIT:

Έγινε επεξεργασία από Dr.Paneas
Link to comment
Share on other sites

Dredd 7,5/10

Αρκετα καλο.φτανει κοντα στο παλιο αλλα σιγουρα οχι ισαξιο.ο eomer καταλληλος πιστευω για το ρολο ενω το grumpy face σε ολη τη ταινια ελεγε!κριμα που δεν ειπε 2-3 φορες την ατακα i am the law

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.