Jump to content



  • TheLab
    TheLab

    Επέμβετε στο αυτοκίνητο σας πιο εύκολα από ποτέ, με τη νέα εφαρμογή Autodoc App

    Έχει λήξει η εγγύηση του αυτοκινήτου σας; Προτιμάτε να παρέμβετε αυτοπροσώπως; Η AUTODOC είναι περήφανη που ανακοινώνει ένα νέο προϊόν, το AUTODOC APP.

     

    Το AUTODOC APP αποτελεί μια εφαρμογή για iOS και Android που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε μόνοι σας την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής για κινητά, την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε στο smartphone ή το tablet σας, είναι επαγγελματικά εγχειρίδια αποθηκευμένα σε μορφή PDF και λεπτομερείς οδηγίες βίντεο που θα σας επιτρέψουν να επισκευάσετε εύκολα το αυτοκίνητό σας. 

     

    24_autodoc.jpg

     

    Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως:

    • Μητρώο συντήρησης οχημάτων. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να αναλύετε παρεμβάσεις στο αυτοκίνητό σας, όπως ημερομηνίες, ανταλλακτικά ή μονάδες, που επισκέπτονται καταστήματα.
    • Ιστορία της αλλαγής λαδιών. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε αυτές τις πληροφορίες καθώς θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν έρθει ο καιρός αλλαγής τους.
    • Προγραμματισμός αντικατάστασης εξαρτημάτων. Ανάλογα με τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας, οι εμπειρογνώμονες της AUTODOC θα σας ειδοποιήσουν για προγραμματισμένες αντικαταστάσεις. Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας.
    • Κόστος καυσίμων. Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατανάλωση και τις δαπάνες σας σχετικά με τα καύσιμα.
    • Προσωπικά σχόλια και έγγραφα οχημάτων. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε άλλες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων φωτογραφιών, εγγράφων, κλπ, για να διατηρείτε τα πάντα σε ένα μέρος.
    • Αγαπημένα. Μπορείτε να προσθέσετε τα εγχειρίδια και τα βίντεο που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μην τα χάσετε.

     

    24_profile_preview.jpg

     

    Επιπλέον, η εγκατάσταση της εφαρμογής θα σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση στα βοηθήματα του AUTODOC, εξοικονομώντας σας το κόστος ενός εξειδικευμένου εργαστηρίου. Έτσι, οι παρεμβάσεις στο αυτοκίνητό σας θα είναι εύκολες και απλές.

     

     

    Promo article


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.