Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Musk φέρεται να προώθησε την αλλαγή αλγορίθμου για να ενισχύσει τα tweets του

      Ο Musk ήταν αναστατωμένος που το tweet του στο Super Bowl δεν τα πήγε καλά σε σύγκριση με εκείνο του Προέδρου Biden

    Ο Elon Musk πίεσε τους μηχανικούς του Twitter να τροποποιήσουν τον αλγόριθμο του κοινωνικού δικτύου την Κυριακή για να δώσουν προτεραιότητα στα tweets του, με αποτέλεσμα οι ροές των χρηστών να πλημμυρίζουν από τα tweets του Musk, σύμφωνα με μια αναφορά από τον δικτυακό τόπο Platformer.

    Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Twitter ήταν δυσαρεστημένος που το tweet του για την υποστήριξη των Philadelphia Eagles κατά τη διάρκεια του Super Bowl της Κυριακής τράβηξε πολύ λιγότερη προσοχή από ένα παρόμοιο που δημοσιεύτηκε από τον Πρόεδρο Joe Biden, σύμφωνα με το Platformer. Το tweet του Biden φέρεται να προκάλεσε σχεδόν 29 εκατομμύρια εντυπώσεις σε σύγκριση με 9,1 εκατομμύρια του Musk προτού αυτός διαγράψει το σχετικά "άχρωμο" tweet.

    Οι πιο κοντινοί βοηθοί του Musk φέρεται να ανέθεσαν σε μια ομάδα μηχανικών 80 ατόμων να διορθώσουν αμέσως το πρόβλημα. Η λύση τους, ανέφερε η Platformer, ήταν να ενισχύσουν τεχνητά τα tweets του Musk κατά 1.000, παρακάμπτοντας ουσιαστικά τα φίλτρα που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις εμπειρίες των χρηστών.

    Την επόμενη μέρα, αρκετοί χρήστες του Twitter παρατήρησαν ότι οι ροές "For You" στον ιστότοπο ήταν γεμάτες από tweets και απαντήσεις από τον Musk, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών που δεν τον ακολουθούσαν.

     

     

    Το Twitter δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό, αλλά την Τρίτη ο Musk ζήτησε από τους χρήστες να «μείνουν συντονισμένοι» ενώ το κοινωνικό δίκτυο έκανε «προσαρμογές στον αλγόριθμο.» Λίγες ώρες νωρίτερα, δημοσίευσε ένα tweet meme το οποίο φαινόταν να υποδηλώνει ότι τα tweets του τροφοδοτούνταν με το ζόρι στους χρήστες του Twitter.

     

     


    Πηγή
    Φωτογραφία: CNET
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.