Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες GTX 960 από KFA2 και Zotac

    .
    Η KFA2 είναι το Ευρωπαϊκό παρακλάδι της γνωστής Galaxy και ειδικεύεται σε premium προϊόντα. Η εταιρία ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της GeForce GTX 960 EXOC σε λευκή έκδοση, με το περίβλημα, τους ανεμιστήρες και το backplate να είναι εξολοκλήρου άσπρα(βασικά κρεμ, σαν της λευκής σοκολάτας). Το PCB πάντως δεν είναι άσπρο, αλλά μαύρο προσθέτοντας μια πινελιά αντίθεσης.

     

    Όσον αφορά τα πιο τεχνικής φύσεως χαρακτηριστικά της κάρτας, ο πυρήνας της είναι υψηλότερα χρονισμένος έναντι της τυπικής GTX 960 με την συχνότητα του να βρίσκεται στα 1279MHz (1367MHz GPU Boost). Η μνήμη είναι χρονισμένη στα 7GHz, που είναι και η στάνταρ συχνότητα.

     

    Για την τροφοδοσία της διαθέτει και μια 8pin PCIe υποδοχή, ενώ το κύκλωμα τροφοδοσίας της χρησιμοποιεί 6-phase VRM. Το σύστημα ψύξης χρησιμοποιεί επινικελωμένα χάλκινα heatpipes των 8 χιλιοστών τα οποία έρχονται σε άμεση επαφή με τον πυρήνα της κάρτας.

     

    Όσον αφορά τις εξόδους οθόνης, έχουμε δύο DVI, μία DisplayPort 1.2 και μία HDMI 2.0. Η κάρτα κοστολογείται προς 209,90€ συμπεριλαμβανομένων φόρων.

     


    KFA2 GTX 960 EXOC White 32a


    KFA2 GTX 960 EXOC White 32c


    KFA2 GTX 960 EXOC White 32b

     


    Η Zotac από την μεριά της δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από ένα μοντέλο που ετοιμάζεται να διαθέσει στην Ασιατική αγορά, όπου οι μέσης κατηγορίας κάρτες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού.

     

    Η νέα κάρτα η οποία ονομάζεται GTX 960 Gamer Force TOP-X και αποτελεί μέρος της σειράς Gamer Force, διαθέτει μια μεγάλη ψύκτρα με σύστημα τριών ανεμιστήρων των 9 εκατοστών, καθώς και ένα μεταλλικό backplate με δύο επιπλέον μικρούς ανεμιστήρες των 6 εκατοστών στο πίσω μέρος της. Η κάρτα είναι εξολοκλήρου μαύρη, είναι ενισχυμένης σχεδίασης στα VRM και υποστηρίζει το OC+ external overclocking module της Zotac. Η κάρτα υποτίθεται ότι μπορεί να επιτύχει συχνότητα πυρήνα 1500MHz.

     


    Zotac GTX 960 Gamer Force TOP X 30a


    Zotac GTX 960 Gamer Force TOP X 30b


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.