Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η πρώτη microSDXC χωρητικότητας 512GB για τους καταναλωτές, έρχεται από την Integral

    Οι κάρτες microSD μπορεί να είναι μικροσκοπικές, αλλά η χωρητικότητά που προσφέρουν πολλές φορές ξαφνιάζει, με τους κατασκευαστές να μην σταματάνε να προσφέρουν νέα μοντέλα με όλο και περισσότερη χωρητικότητα. Έτσι μετά το μοντέλο της Sandisk, χωρητικότητας 400GB που είχαμε δει τον Σεπτέμβρη του 2017, από τον επόμενο μήνα θα έχουμε στην διάθεσή μας και μοντέλο με 512GB χωρητικότητας, αυτή τη φορά από την Integral Memory.

     

    Η νέα κάρτα, τύπου microSDXC, προσφέρει ταχύτητα που φτάνει τα 90MB/sec σε ανάγνωση, ενώ στον τομέα της εγγραφής ικανοποιεί τις προδιαγραφές, Class 10,  UHS-I Class 1 και Video Speed Class 10 (V10), κάτι που εξασφαλίζει τουλάχιστον 10MB/sec ταχύτητα εγγραφής. Η Integral αναφέρει ότι η ταχύτητα ανάγνωσης έχει επιτευχθεί σε συσκευή Android, με την εταιρία να προωθεί την νέα κάρτα ως κατάλληλη για Android συσκευές, αλλά επίσης και για χρήση σε συσκευές όπως action-cams, drones, home security και cameras camcorders. Χάρη στην χωρητικότητα των 512GB, επιτρέπει την αποθήκευση περισσότερων ή μεγαλύτερων video ή άλλου τύπου δεδομένων, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κάρτα microSDXC της αγοράς.

     

    Η νέα microSDXC χωρητικότητας 512Gb καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύησης και φέρει το part number, INMSDX512G10-80SPTAB. Η τιμή της ακόμα δεν είναι γνωστή.

     

    Integral Memory 512GB microSD box.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.