Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Logitech ανακοινώνει το Logitech MX Master

    .
    Το MX Master χρησιμοποιεί τον Darkfield Laser αισθητήρα της εταιρίας ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί από τα 200dpi έως τα 1600dpi σε βήματα των 200dpi μέσω εφαρμογής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ακόμα και γυαλιστερή συμπεριλαμβανομένου και του γυαλιού, ενώ η επικοινωνία του με το σύστημα γίνεται μέσω Bluetooth Smart, δίνοντας την επιλογή για εύκολη εναλλαγή σύνδεσης ανάμεσα σε τρεις συσκευές με την χρήση ενός διακόπτη, ή μέσω USB Unifying 2.4GHz WiFi Receiver. Η χρήση Unified Receiver σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο της Logitech φέρει την ίδια σήμανση, χρησιμοποιώντας μόνο έναν δέκτη και για τις δύο συσκευές, αντί για δύο.

     


    logitech mxmaster 4

     


    Το MX Master διαθέτει πέντε πλήκτρα και δύο τροχούς κύλισης, με τον δεύτερο να χρησιμοποιείται με τον αντίχειρα για side scrolling. Η Logitech ισχυρίζεται ότι το ποντίκι έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ιδιαίτερα άνετο στην χρήση και να διατηρεί το χέρι σε μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική θέση. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 500mAh η οποία αρκεί για χρήση έως και 40 ημέρες, η φόρτιση της οποίας γίνεται με χρήση micro USB καλωδίου.

     

    logitech mxmaster 1


    logitech mxmaster 2


    logitech mxmaster 3

     

    Σύμφωνα με την Logitech, το MX Master θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Απρίλιο στην τιμή των $99.99 δολαρίων, αν και ήδη μπορεί να το βρει κάποιος στο online_κατάστημα της εταιρίας.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.