Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Αποκτήστε Ασφαλή και Γνήσια Κλειδιά Λογισμικού Microsoft! Windows 11 Pro από 13,25€!

      Προσφορές Λογισμικού: Εκπτώσεις Windows και Office - Αποκτήστε Γνήσια Κλειδιά Windows και Office από την Godeal24

    Το Πάσχα έρχεται νωρίς φέτος, την Κυριακή, 31 Μαρτίου, που σημαίνει ότι οι προσφορές του Πάσχα είναι διαθέσιμες για αγορά αυτή τη στιγμή από όλους τους αγαπημένους σας λιανοπωλητές όπως η Godeal24. Για να σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις καλύτερες προσφορές σε ένα μέρος, αυτός ο οδηγός είναι εδώ με τις καλύτερες προσφορές του 2024 για το Πάσχα και τις εξαιρετικές προσφορές για κλειδιά λογισμικού της Microsoft - Προσφορές Πάσχα Godeal24.

    Το Windows 11 Pro είναι κατασκευασμένο για επιχειρήσεις. Απλή και ευέλικτη διαχείριση - Το Windows 11 Pro είναι φιλικό προς τον χρήστη και ευέλικτο: συνδεθείτε σε επιχειρησιακούς πόρους με το Azure Active Directory. Το Windows 11 Pro από την Godeal24 δεν είναι πια εκτός εμβέλειας. Αγοράστε γνήσιο Windows 11 Pro μόνο με 13,25€. Ειδικά, αυτή η αγορά είναι σχεδιασμένη για "Η/Υ που χρειάζονται νέα άδεια για τα Windows και πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις για τα Windows 11." Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ελέγξετε τις προδιαγραφές σας, πρέπει να επαληθεύσετε τη συμβατότητά σας. Εάν ο Η/Υ σας δεν πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος, μπορείτε να επιλέξετε τα Windows 10 Pro τα οποία κοστίζουν μόνο 8,25€.

    Όχι μόνο το γνήσιο λειτουργικό σύστημα των Windows, αλλά και η διάρκεια ζωής της έκδοσης του MS Office είναι επίσης πολύ ελκυστική. Αποκτήστε μια άδεια επαγγελματικής χρήσης Office 2021 Professional Plus εφόρου ζωής μόνο με 25,25€ ή το Office 2019 Pro Plus με 22,25€. Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε σε μια ευχάριστη λιανική θεραπεία; Κάντε την παραγγελία σας νωρίτερα παρά αργότερα! Αυτή η προσιτή προσφορά θα εξαντληθεί μέσα σε μία εβδομάδα!

     

    Ένα από τα πιο διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα παγκοσμίως - Windows 11 Pro. Η σημασία του μπορεί να αναδειχθεί με διάφορους τρόπους και περιμένει να το ανακαλύψετε!

     

    Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας σε χαμηλό κόστος! Προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

     

    Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

     

    Η εκπληκτική προσφορά θα σας κάνει να παραμιλάτε! Απίστευτη προσφορά!

     

    Έως και 50% έκπτωση σε Περισσότερα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού "SGO50")

     

    Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία είναι μέσω του Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και ο επαγγελματικός server πελατών κάνουν την αγορά σας χωρίς άγχος!

    >>> Αποκτήστε Περισσότερα Εργαλεία

     

    Πώς να πληρώσετε;


    ➢ Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τις "Πληροφορίες χρέωσης".

     

    Εικόνα1.png

     

    ➢ Παρακαλούμε επιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια".

     

    Εικόνα2.png

     

    ➢ Παρακαλούμε ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Place Order".

     

    Εικόνα3.png

     

    ➢ Στη συνέχεια, θα μεταβείτε σε αυτή τη σελίδα, κάντε κλικ στο "Επιλέξτε μεθόδους πληρωμής".

     

    Εικόνα4.png 

    ➢ Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

    Εικόνα5.png

     

    Ποια είναι η Godeal24;
    Όπως αναφέρθηκε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.
    Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!
    Επικοινωνία με την Godeal24: service@godeal24.com


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.