Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Logitech G ανακοίνωσε την τεχνολογία PowerPlay και νέα ασύρματα ποντίκια με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης

    Τι θα λέγατε για ένα ασύρματο ποντίκι που δεν θα χρειαζόταν να το φορτίζετε ποτέ, μιας και η φόρτιση θα γινόταν αυτόματα καθόσον το χρησιμοποιείτε; Η Logitech G ανακοίνωσε ακριβώς αυτό, το νέο της Powerplay wireless charging system, το οποίο επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση των δύο νέων ασύρματων ποντικιών G903 Lightspeed και G703 Lightspeed που επίσης ανακοινώθηκαν. Οι ανακοινώσεις δεν σταματάνε όμως εδώ, με την Logitech G να ανακοινώνει και την τεχνολογία Lightspeed, η οποία επιτρέπει την απροβλημάτιστη ασύρματη επικοινωνία μεταξύ του ασύρματου ποντικιού και του δέκτη.

     

    Το σύστημα Powerplay της Logitech G ξεφεύγει από τους συνηθισμένους περιορισμούς της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης, η οποία απαιτεί η συσκευή που θα φορτιστεί, να παραμένει ακίνητη πάνω στο σύστημα ασύρματης φόρτισης. Η τεχνολογία Powerplay φορτίζει την μπαταρία του ασύρματου ποντικιού ακόμα και όταν αυτό χρησιμοποιείται, ακόμα και όταν αυτό κινείται πάνω στην επιφάνεια φόρτισης. 

     

     

    Η επιφάνεια φόρτισης έχει διαστάσεις 275x320 χιλιοστά και το σύστημα ασύρματης φόρτισης χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικού συντονισμού που δημιουργεί ένα ενεργειακό πεδίο πάνω από την επιφάνεια αυτή. Το ενεργειακό αυτό πεδίο δεν επηρεάζει την ακριβή παρακολούθηση της κίνησης του ποντικιού, ούτε δημιουργεί προβλήματα στην μετάδοση των δεδομένων από το ποντίκι προς τον δέκτη. Η ενέργεια του πεδίου μετατρέπεται σε ρεύμα φόρτισης της μπαταρίας του ποντικιού μέσω του Powercore module που τοποθετείται στο κάτω μέρος του ποντικιού.

     

    logi3.jpg

    Logitech Powerplay.jpg

     

    Το Powerplay wireless charging system θα είναι διαθέσιμο από αυτό τον Αύγουστο προς $99. 

     

    Η τεχνολογία Lightspeed προσφέρει ταχύτητα απόκρισης 1 ms και βελτιστοποιημένη end-to-end ασύρματη επικοινωνία. Η Logitech ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία Lightspeed προσφέρει ταχύτατη και ιδιαίτερα αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ του ποντικιού και του συστήματος, ικανή να ανταγωνιστεί ακόμα και ενσύρματες λύσεις. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό προσφέρει πολύ ισχυρότερο σήμα, έως και 12 φορές, ενώ χάρη στην τεχνολογία Frequency Agility Mechanism αποφεύγονται προβληματικές παρεμβολές.

     

    Logitech lightspeed.jpg

     

    Τέλος, όσον αφορά τα δύο νέα ασύρματα ποντίκια, το G903 και το G703 και τα δύο υποστηρίζουν τις νέες τεχνολογίες Powerplay και Lightspeed. Το G903 αποτελεί τον διάδοχο του G900, ενώ το G703 αποτελεί τον διάδοχο του G403. Η τεχνολογία Powerplay απαιτεί, όπως αναφέρθηκε, την τοποθέτηση του Powercore module στο κάτω μέρος του ποντικιού, αλλά η Logitech δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης αντί αυτού, ενός μικρού βαριδιού των 10 γραμμαρίων, για όσους θα προτιμούσαν ένα βαρύτερο ποντίκι. Η ύπαρξη και USB θύρας για την φόρτιση του ποντικιού, επιτρέπει την μεταφορά και χρήση αυτού χωρίς την ανάγκη χρήσης του συστήματος Powerplay.

     

    Logitech G903.jpg

    Logitech G703.jpg

     

    Τα G903 και G703 θα είναι διαθέσιμα προς το τέλος του μήνα προς $149,99 και $99,99 αντίστοιχα.

     

    Logitech powerplay G703 G903.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.