Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Motorola ανακοινώνει το νέο moto 360 στις 8 Σεπτεμβρίου

    Όπως η HTC, έτσι και η Motorola προσπερνάει την IFA 2015, παρόλα αυτά σχεδιάζει να παρουσιάσει τη νέα της συσκευή σε εκείνο το διάστημα. Η Lenovo επιβεβαίωσε επίσημα ότι η Motorola θα αποκαλύψει το Moto 360 δεύτερης γενιάς, γνωστό και ως Moto 360 2, την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου.

     

    Ακριβώς όπως και τα νέα smartwatches Samsung Gear S2, έτσι και το Moto 360 2 θα φτάσει σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Σε αντίθεση όμως με τα Samsung μοντέλα, η Motorola σχεδιάζει να παρέχει διαφορετικές οθόνες και μέγεθος μπαταρίας σε κάθε ρολόι. Η μικρή έκδοση θα έχει οθόνη 1.37 ιντσών και μπαταρία 270 mAh, ενώ η μεγάλη θα διαθέτει οθόνη 1.55 ιντσών με μεγαλύτερη αυτονομία που παρέχει η μπαταρία του στα 375 mAh. Το πρώτο έρχεται σε μέγεθος 38 χιλιοστών, ενώ το δεύτερο αγγίζει τα 46.

     

    Περιμένουμε με ανυπομονησία, και όπως φαίνεται στην παρακάτω ιδιαίτερα φανταχτερή εικόνα της καμπάνιας της Motorola... it's time(to shine?).

     

    23447-982cae1c_610_915.jpg


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.