Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Tim Cook παραδέχεται ότι τα iPhone χρησιμοποιούν αισθητήρες κάμερας Sony

      Είναι μια σπάνια επιβεβαίωση σχετικά με εξάρτημα που χρησιμοποιείται στο iPhone

    Ο Τιμ Κουκ δημοσίευσε στο Twitter μια παραδοχή ότι η Apple χρησιμοποιεί αισθητήρες εικόνας Sony στα iPhone της στο πλαίσιο της περιοδείας του CEO της Apple στην Ιαπωνία. «Συνεργαζόμαστε με τη Sony για πάνω από μια δεκαετία για να δημιουργήσουμε τους κορυφαίους αισθητήρες κάμερας στον κόσμο για iPhone», έγραψε ο Κουκ στο Twitter και ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Sony, Kenichiro Yoshida που τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Kumamoto. Μια φωτογραφία δείχνει στον Cook να δείχνει το smartphone της εταιρείας του, κάτι που αντικειμενικά είναι πολύ αστείο.

     

     

    Η Apple κρατά μυστικό τις ιδιαιτερότητες των εξαρτημάτων υλικού που περιλαμβάνονται σε κάθε iPhone, επομένως είναι αξιοσημείωτη η απόλυτη επιβεβαίωση ότι χρησιμοποιεί αισθητήρες κάμερας Sony για πάνω από μια δεκαετία. Ο ιστότοπος της Apple τείνει να παραθέτει απλώς τις προδιαγραφές της κάμερας κάθε iPhone - όπως η ανάλυση, το διάφραγμα και το οπτικό πεδίο - αντί για τα συγκεκριμένα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται. Αλλά οι ιδιαιτερότητες του υλικού τείνουν να έχουν μικρότερη σημασία στην εποχή της υπολογιστικής φωτογραφίας.

    Η επίσκεψη του Tim Cook στις εγκαταστάσεις της Sony υποδηλώνει ότι αυτή η συνεργασία δεν θα αλλάξει σύντομα, και μια πρόσφατη αναφορά στο Nikkei Asia προσφέρει κάποιες ενδείξεις για το τι εργάζονται οι εταιρείες για τα μελλοντικά iPhone. Η Sony λέγεται ότι έχει αναπτύξει έναν νέο αισθητήρα εικόνας που χρησιμοποιεί μια νέα αρχιτεκτονική ημιαγωγών για να συλλαμβάνει περισσότερο φως και να μειώνει τόσο την υπερβολική όσο και την υποέκθεση. Ο νέος αισθητήρας αναμένεται να εμφανίζεται στην επόμενη γενιά iPhone της Apple, αλλά θα αποσταλεί και σε άλλους κατασκευαστές smartphone.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Tim Cook
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.