Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο Moto E από την Motorola

    Το νέο Moto E διαθέτει ελαφρώς μνεγαλύτερη οθόνη έναντι του προηγούμενου μοντέλου, με διαγώνιο 4,5'' ίντσες και ανάλυση 960 x 540 pixels. Χρησιμοποιεί το 64bit Snapdragon 410 chipset της Qualcomm με τέσσερις ARM Cortex A53 πυρήνες και την Ardeno 306 GPU. Έχει 1GB μνήμη και 8GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD καρτών. Σημαντική αναβάθμιση αποτελεί η υποστήριξη 4G LTE, το οποίο μεταφράζεται σε ταχύτητες της τάξης των 150Mbps download και 50Mbps upload. Το νέο Moto E διαθέτει δύο κάμερες σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο που διέθετε μόνο μία. Έτσι εκτός της πίσω κάμερας των 5 megapixel, υπάρχει και μια VGA ανάλυσης μπροστά. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2390mAh. Όσον αφορά το λειτουργικό του αυτό είναι το τελευταίο Android 5.0.2 Lollipop.

     


    Moto E second Gen  2

     


    Το νέο Moto E θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα του μαύρου και άσπρου. Η τιμή του είναι στα $149 δολάρια, αλλά θα υπάρξει και μια φτηνότερη έκδοση με 3G και τετραπύρηνο Snapdragon 200 chipset στα $129 δολάρια.

     


     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.