Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο portal για γονείς από το Facebook

    Το Facebook  δημιούργησε μία ιστοσελίδα την οποία ονομάζει Κέντρο Ασφαλείας για Γονείς, με σκοπό να βοηθήσει τους γονείς με την ασφάλεια των παιδιών τους στο διαδίκτυο.

     

    Η νέα ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 55 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών και περιέχει πληροφορίες και video με τα απαραίτητα βήματα. Η υπεύθυνη ασφαλείας του Facebook, Antigone Davis, δήλωσε:

     

    Η δική σας ασφάλειά και των δεδομένων σας, είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είτε έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό είτε έχει το έφηβο  παιδί σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικές βασικές πληροφορίες και συμβουλές ώστε να έχετε εσείς και τα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Επίσης παρέχουμε συνδέσμους με υπηρεσίες για την Online ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, από όπου οι γονείς μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση.

     

    Το Κέντρο Ασφαλείας για τους γονείς έχει τρία βασικά μέρη. Το πρώτο παρέχει βασικές πληροφορίες για το πώς να δημιουργείτε λογαριασμό, να βρίσκετε φίλους, να δημοσιεύετε και να κοινοποιείτε. Ακόμα, προτείνονται τρόποι για να εξοικειωθείτε με τις πολιτικές και τα εργαλεία του Facebook, καθώς και με ορισμένες βέλτιστες πρακτικές.

     

     

     

     

    Στο δεύτερο κομμάτι παρέχονται συμβουλές για μια αποδοτική συζήτηση με το παιδί σας σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Και στο τρίτο κομμάτι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πως θα συνδεθείτε με ειδικούς στο θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτυο από όλο τον κόσμο, που προσφέρουν πηγές πληροφοριών για γονείς.

     

    Επίσης στο Κέντρο ασφαλείας του Facebook, υπάρχει το Κέντρο πρόληψης του εκφοβισμού το οποίο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο συναισθηματικής νοημοσύνης του Γέιλ (Yale Center for Emotional Intelligence) και αποτελεί πηγή πληροφοριών για εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς που χρειάζονται υποστήριξη και βοήθεια για θέματα που αφορούν τον εκφοβισμό και άλλες διενέξεις.

     

    Προσφέρει αναλυτικές διαδικασίες, μεταξύ των οποίων και οδηγίες για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ορισμένες σημαντικές συζητήσεις με άτομα που έχουν πέσει θύματα εκφοβισμού, γονείς των οποίων το παιδί έχει πέσει θύμα εκφοβισμού ή έχει κατηγορηθεί για εκφοβισμό, και εκπαιδευτικούς των οποίων οι μαθητές εμπλέκονται σε περιστατικά εκφοβισμού.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.