Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το Epic Games Store ξεκινάει από 17 Δεκεμβρίου τη δωρεάν προσφορά 15 διαφορετικών τίτλων, με 24 ώρες περιθώριο για να αποκτήσετε έκαστο παιχνίδι

    Το EPIC Games Store σχεδιάζει να κερδίσει την προσοχή σας καθ 'όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου των Χριστουγέννων με μια σειρά από δωρεάν παιχνίδια για να σας παρασύρουν. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απλώς μια άδολη γενναιόδωρη κίνηση από την καρδιά της EPIC Games. Οι πελάτες που θα εισέλθουν στο ψηφιακό κατάστημα για να αποκτήσουν ένα δωρεάν παιχνίδι είναι πιθανό να θελήσουν να αποκτήσουν και άλλους τίτλους, επί πληρωμή. Έτσι, η εταιρεία θα προσφέρει 15 δωρεάν παιχνίδια, ένα παιχνίδι την ημέρα, ξεκινώντας από τις 17 Δεκεμβρίου. Οι πελάτες θα έχουν μόνο 24 ώρες για να επωφεληθούν από τη δωρεάν προσφορά έκαστου παιχνιδιού, προτού αυτή λήξει. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποια παιχνίδια θα είναι πραγματικά δωρεάν, αλλά το EPIC Games Store έχει ήδη προσφέρει δωρεάν έναν μεγάλο αριθμό από εξαιρετικά παιχνίδια. Επομένως, περιμένουμε ευχάριστες εκπλήξεις.

     

    large.HvC7nXWSenMaBOSd.jpg

     

    large.CmZy6TDDt6i560aA.jpg

     

    Δύο από τα προαναφερθέντα αξιόλογα παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα έως τις 17 Δεκεμβρίου, που σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου για την EPIC. Η εταιρεία προσφέρει τώρα το Obsidian Entertainment's Tyranny - Gold Edition, ένα RPG που στο οποίο σκοπεύετε να γίνετε ο τύραννος και όχι, όπως συνήθως συμβαίνει, να νικήσετε κάποιον. Αυτή η προσφορά δεν θεωρείται καν μια προσπάθεια να οδηγηθούν οι παίκτες σε μετέπειτα αγορές διαθέσιμων DLC και επεκτάσεων για το παιχνίδι, καθώς η Gold Edition προσφέρει ήδη όλο το πρόσθετο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε σε αυτό. Η EPIC προσφέρει επίσης το Pillars of Eternity Definitive Edition, ένα ακόμα παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Obsidian Entertainment. Στον συγκεκριμένο τίτλο περιλαμβάνεται επίσης όλο το πρόσθετο περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι. Μπράβο στην Epic!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.