Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    12ήμερο προσφοράς δωρεάν games ξεκινάει το Epic Games Store από την Πέμπτη

    Το Epic Games Store έχει δωρίσει αρκετά παιχνίδια από τη δημιουργία του έως σήμερα. Αυτές οι δωρεές, μαζί με προγραμματισμένες αποκλειστικότητες, μεγαλύτερα κέρδη για τους developers και οι συνηθισμένες περίοδοι εκπτώσεων, έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαλεία για την ανάπτυξη του store έναντι του ανταγωνισμού και κυρίως του Steam Store.

     

     

    Τώρα, η Epic Games ανακοίνωσε την έναρξη ενός 12ήμερου προσφοράς δωρεάν παιχνιδιών, ένα κάθε ημέρα. Αυτό το 12ήμερο ξεκινάει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την 1η Ιανουαρίου 2020.  Δεν υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για τα παιχνίδια που θα διατίθενται δωρεάν, αλλά κρίνοντας από άλλες αντίστοιχες προσφορές, οι gamers μπορούν να αναμένουν ένα μείγμα από λιγότερο γνωστά παιχνίδια αλλά και πιο δημοφιλή.

     

    Αυτή τη στιγμή η Epic χαρίζει δύο παιχνίδια (μέχρι την έναρξη του 12ήμερου δωρεάν τίτλων), τα "The Wolf Among Us" από την TellTale Games, και "The Escapists" από  την Team17.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.