Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Κίνα θα δημιουργήσει τη δική της βιομηχανία NFT με βάση την υποδομή blockchain που υποστηρίζεται από το κράτος

    Το κρατικά υποστηριζόμενο Δίκτυο Υπηρεσιών Blockchain της Κίνας (BSN) σχεδιάζει να αναπτύξει υποδομή για να υποστηρίξει την ανάπτυξη NFT, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μιας κινεζικής βιομηχανίας NFT που δεν συνδέεται με κρυπτονομίσματα.
    Αν και το Πεκίνο έχει απαγορεύσει τα κρυπτονομίσματα, ο He Yifan, διευθύνων σύμβουλος της Red Date Technology, η οποία παρέχει τεχνική υποστήριξη στην BSN, είπε στη South China Morning Post ότι δεν υπάρχει νομικό ζήτημα με τα NFT στην Κίνα, εφόσον αποστασιοποιούνται από κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin. Η υποδομή, που ονομάζεται BSN-Distributed Digital Certificate (BSN-DDC), για να τη διαφοροποιήσει από τα NFT που οι συναλλαγές τους πραγματοποιούνται με κρυπτονομίσματα, θα προσφέρει εφαρμογές για επιχειρήσεις ή ιδιώτες, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους portals ή εφαρμογές για τη διαχείριση των NFT. Μόνο κινεζικό Γιουάν επιτρέπεται για αγορές και χρεώσεις υπηρεσιών.

    «Τα NFTs στην Κίνα θα έχουν ετήσια παραγωγή σε δισεκατομμύρια στο μέλλον», είπε ο He Yifan σε συνέντευξή του.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.