Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft ανακοινώνει το νέο Xbox Series S 1TB Carbon Black αξίας 350 δολαρίων

      Η έκδοση "Carbon Black" θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Σεπτεμβρίου.

    Όσο κι αν αρέσει η σειρά Xbox S ως ένα φθηνό αλλά ισχυρό ψηφιακό σημείο εισόδου στο οικοσύστημα της κονσόλας Xbox, τα 500 GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου του μηχανήματος μπορεί να φαίνονται λίγα για τα σημερινά τεράστια παιχνίδια. Και ενώ αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο αποθηκευτικός χώρος υψηλής ταχύτητας του συστήματος μειώνει τους χρόνους φόρτωσης, σημαίνει επίσης ότι η επέκταση του αποθηκευτικού χώρου μπορεί να κοστίσει ακριβά.
    Αυτά είναι όλα τα προοίμια για τη σημερινή ανακοίνωση του Carbon Black Xbox Series S, μιας έκδοσης της κονσόλας με αποθηκευτικό χώρο 1TB και τιμή MSRP 349,99 δολάρια. Αυτό είναι περίπου 30 δολάρια λιγότερο από ό,τι θα πληρώνατε για την κανονική κονσόλα Xbox Series S των 512GB και μια πρόσθετη κάρτα επέκτασης 512GB στις μέρες μας.


    Εκτός από αυτή τη χωρητικότητα αποθήκευσης, η κονσόλα Carbon Black -η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Σεπτεμβρίου- διαθέτει την ίδια ισχύ υλικού με την αρχική Series S. Εξωτερικά, όμως, η κονσόλα χαμηλού κόστους έχει τώρα ένα βουρτσισμένο μαύρο φινίρισμα όπως ο μεγαλύτερος ξάδελφός της Series X. Η σχεδιαστική εξέλιξη φέρνει στο μυαλό την εποχή του Xbox 360, όπου οι αρχικά λευκές κονσόλες, συμπληρώθηκαν τελικά με έναν γυαλιστερό μαύρο επανασχεδιασμό και περισσότερη αποθήκευση, χρόνια μετά την κυκλοφορία.


    Σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης αυτό το Σαββατοκύριακο, ο επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft Phil Spencer δήλωσε ότι η εταιρεία αναγνωρίζει ότι "για ορισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη τα 500 δολάρια είναι πολλά για μια κονσόλα" και ότι η τιμή της σειράς S θα μπορούσε να φέρει περισσότερους ανθρώπους στο οικοσύστημα των κονσολών. Ταυτόχρονα, είπε ότι η εταιρεία έχει ακούσει πολλά σχόλια σχετικά με τα όρια της χωρητικότητας αποθήκευσης των 512GB και το κόστος της επέκτασής της.

    Παρά την αυξημένη εστίαση στα παιχνίδια PC τα τελευταία χρόνια, ο Spencer δήλωσε επίσης ότι η Microsoft "παραμένει προσηλωμένη σε αυτό το στυλ παιχνιδιού [της κονσόλας] και στον πυλώνα που αποτελεί για το εμπορικό μας σήμα".


    Πηγή
    Φωτογραφία: Microsoft
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.