Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sony ετοιμάζει νέα πακέτα συνδρομών στο PlayStation

    Η Sony ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία για παιχνίδια στο PlayStation. Η υπηρεσία, η οποία έχει αναπτυχθεί με την κωδική ονομασία Spartacus, είναι η απάντηση της Sony στο Xbox Game Pass της Microsoft, ένα είδος Netflix για βιντεοπαιχνίδια που έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια συνδρομητές.

    Η Sony θα κάνει το ντεμπούτο της με μια πλούσια γκάμα επιτυχημένων παιχνιδιών των τελευταίων ετών. Η νέα υπηρεσία της Sony θα συνδυάζει δύο από τις τρέχουσες προσφορές της, το PlayStation Now και το PlayStation Plus. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν από πολλές βαθμίδες που προσφέρουν καταλόγους μοντέρνων παιχνιδιών και κλασικών από παλαιότερες εποχές του PlayStation.

    Σύμφωνα με το Bloomberg, το πιο ακριβό επίπεδο συνδρομής θα δίνει στους παίκτες πρόσβαση σε εκτεταμένα demo και τη δυνατότητα να streamάρουν παιχνίδια μέσω Διαδικτύου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.