Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Ubisoft δημοσίευσε το Splinter Cell remake art: «Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα κορυφαίο remake»

    Η Ubisoft κυκλοφόρησε το πρώτο concept art για το επερχόμενο remake Splinter Cell.

    Το έργο τέχνης σε αυτήν τη σελίδα κυκλοφόρησε μαζί με ένα νέο επετειακό βίντεο Splinter Cell, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

    Περιλαμβάνει τέσσερις προγραμματιστές που εργάζονται για το remake που συζητούν τον φωτισμό, τα γραφικά και την εταιρεία παικτών των πρώιμων παιχνιδιών Splinter Cell, καθώς και ορισμένες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο.

    Η Ubisoft επιβεβαίωσε επίσημα τον περασμένο Δεκέμβριο ότι εργαζόταν σε ένα remake του Splinter Cell, του stealth παιχνιδιού δράσης που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 ως αποκλειστικό Xbox.

    Το παιχνίδι ανακατασκευάζεται με τη μηχανή Snowdrop – η οποία επίσης τροφοδοτεί το The Division και χρησιμοποιείται για την κατασκευή του Avatar: Frontiers of Pandora και του επερχόμενου παιχνιδιού Star Wars της Ubisoft – για να προσφέρει γραφικά νέας γενιάς και παιχνίδι, καθώς και δυναμικό φωτισμό και σκιές Η σειρά είναι γνωστή».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.