Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Ubisoft θέλει οι παίκτες να νιώθουν άνετα να μην έχουν τα παιχνίδια τους στην κατοχή τους

      Το rebranding της συνδρομητικής υπηρεσίας Ubisoft+ συνοδεύει την κυκλοφορία του Prince of Persia: The Lost Crown

    Η Ubisoft μετονομάζει τις συνδρομητικές της υπηρεσίες σε Ubisoft+ Premium και Ubisoft+ Classics και εισάγει μια έκδοση PC της βαθμίδας "Classics" σε χαμηλότερη τιμή. Η εταιρεία θέλει επίσης οι παίκτες να νιώθουν άνετα να μην έχουν στην κατοχή τους τα παιχνίδια τους, παρόμοια με τον τρόπο που οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την κατοχή φυσικών μέσων όπως τα CD και τα DVD.

     

    Ο διευθυντής συνδρομών της Ubisoft, Philippe Tremblay, λέει ότι η εταιρεία βλέπει αυξανόμενη ζήτηση για τις συνδρομητικές υπηρεσίες της, με "εκατομμύρια" συνδρομητές και "πάνω από μισό δισεκατομμύριο ώρες" παιχνιδιού. Ωστόσο, κάποιοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία μόνο επειδή η Ubisoft αρνείται να κυκλοφορήσει παιχνίδια στο Steam, αναγκάζοντας τους παίκτες PC να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της.

     

    Ο Tremblay λέει ότι η Ubisoft θέλει να δει μια "καταναλωτική στροφή", όπου οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα να μην έχουν στην κατοχή τους τα παιχνίδια τους. Υποστηρίζει ότι οι παίκτες έχουν ήδη βολευτεί με το να μην έχουν στην κατοχή τους τις συλλογές CD και DVD και ότι η ίδια αλλαγή μπορεί να συμβεί και στη βιομηχανία παιχνιδιών.

     

    Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με αυτό το μοντέλο. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το Ubisoft+ θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να χάσουν την πρόσβαση στα παιχνίδια τους. Επιπλέον, η Ubisoft έχει ιστορικό αφαίρεσης παιχνιδιών από την υπηρεσία Classics, οπότε οι παίκτες ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια τους επ' αόριστον.

     

    Συνολικά, η απόφαση της Ubisoft να επαναπροσδιορίσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες της και να επικεντρωθεί στο να κάνει τους παίκτες να νιώθουν άνετα χωρίς να κατέχουν τα παιχνίδια τους είναι επικίνδυνη. Υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσει η εταιρεία προκειμένου να κάνει αυτό το μοντέλο επιτυχημένο.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Ubisoft / Kotaku
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.